آغاز عملیات پوشش حفاظتی در وسعت 5 میلیون هکتار از عرصه های طبیعی استان سمنان


آغاز عملیات پوشش حفاظتی در وسعت 5 میلیون هکتار از عرصه های طبیعی استان سمنان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه وظیفه اصلی و سازمانی مجموعه منابع طبیعی حفاظت از عرصه های ملی است افزود: با انجام ارتقاء پوشش حفاظتی اقدامات اولیه در سطح استان به وسعت 5میلیون و 851هزار هکتار انجام و برای نظر خواهی به شهرستانها درخصوص بلوک بندی وتعیین پهنه ارسال گردید.

جعفر مرادی حقیقی در جلسه شورای معاونین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان تأکید کرد: با توجه به اهمیت حفظ عرصه های ملی، اجرای طرح کاداستر اراضی ملی ، دولتی و بازگشت اقتدار حفاظتی به عرصه های منابع طبیعی از اولویت های مهم این اداره کل در سال جاری است.

وی گفت: با توجه به اینکه تاکنون برای ۳۵۲ هزار هکتار از اراضی ملی سند اخذ شده پیگیری بیشتری صورت گرفته تا تعهدات اخذ سند برابر برنامه زمانبندی پیش برود ضمنا در خصوص اختلاف مرزی بین شهرستان دامغان وشهرستان شاهرود موضوع اخذ سند را شهرستان شاهرود پیگیری نماید و موضوع آموزش نیروی حفاظتی واداره ممیزی اراضی در دستور کار معاونت حفاظت قرار گرفته تا برنامه ریزی گردد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت :عزم و اراده بر این است تا در کنار حفاظت فیزیکی، برخوردهای قانونی با متعرضان به عرصه های ملی و بازگشت اقتدار حفاظتی به عرصه های منابع طبیعی در سطح استان اجرایی شود.

مرادی حقیقی اجرای طرح کاداستر اراضی ملی و دولتی را اقدامی زیربنایی و تأثیرگذار در رفع بسیاری از مشکلات ثبتی و حقوقی دانست و اظهار داشت: با اجرای این طرح علاوه بر حفظ حقوق مردم، از تضییع حقوق دولت، تعرض و سوء استفاده از اراضی ملی به شدت جلوگیری می شود.

وی به دیگر اقدامات ۹ گانه جهشی در قالب طرح ۹ در ۹۹ اشاره و بر تسریع در انجام این اقدامات تأکید کرد و گفت: طرح توسعه زراعت چوب یکی دیگر از اقدامات جهشی است که در دستور کار این اداره کل قرار دارد و در سال جاری برای اجرای این طرح ۱۲۰۰ هکتار در سطح استان هدفگذاری شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بر ارزیابی طرح های آبخیزداری، پایش مراتع و تهیه طرح های مرتعداری ، اخذ حقوق دولتی وتقویت منابع اعتباری، توسعه وتقویت صندوق حمایت از منابع طبیعی ،برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی بطور مجازی، توسعه دولت الکترونیک موضوع پنجره واحد را شهرستانها بطور جدی در دستور کار داشته وثبت اطلاعات مورد نظر بطور کامل با همکاری بیشتر تعاونی های فراگیرتاکید کرد.

مرادی حقیقی اظهار داشت: فعالیت های جهشی ۹ گانه شامل اجرای طرح کاداستر اراضی ملی و دولتی، ارتقاء پوشش حفاظتی، مدیریت و بهره برداری از مراتع، تعیین تکلیف مدیریت پارک های جنگلی، تشخیص، تعیین حدود و آگهی ذخیره گاه های جنگلی، توسعه زراعت چوب، اخذ حقوق دولتی، توسعه دولت الکترونیک و توسعه تقویت صندوق های منابع طبیعی است.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سمنان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...