طرز تهیه چیکن چیز رینگ با خمیر هزارلا


طرز تهیه چیکن چیز رینگ با خمیر هزارلا

در این مطلب دستورالعمل تهیه چیکن چیز رینگ با خمیر هزارلا آموزش داده شده است.

طرز تهیه چیکن چیز رینگ با خمیر هزارلا

یکی از وعده‌های ساده و سریعی که می‌توانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید چیکن چیز رینگ است که طعم آن بسیار خوشمزه است.

مرغ پخته شده و ریش ریش شده به همراه فلفل دلمه‌ای و سس خردل داخل خمیر هزارلا و پنیر ورقه‌ای می‌تواند یک شام عالی و هیجان انگیز باشد. طرز تهیه این غذای خوشمزه را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای تهیه چیکن چیز رینگ

خمیرهزارلا ۲۴ ورق
پنیر ورقه‌ای پارمسان دو بسته
مرغ پخته خرد شده ۳۰۰ گرم
سس کچاپ سه قاشق سوپ‌خوری
سس خردل دو قاشق چای‌خوری
اورگانو یا آویشن یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای قرمز کبابی شده یک عدد
شیر سه قاشق سوپ‌خوری
زرده تخم مرغ دو عدد
روغن زیتون سه قاشق سوپ‌خوری
سیاه دانه به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن چیز رینگ

در ابتدا فلفل دلمه‌ای‌های کبابی شده را پوست بگیرید و دانه‌های آن را جدا کنید و آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

مرغ خرد شده، فلفل دلمه‌ای کباب شده، سس کچاپ، سس خردل، اورگانو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید. مواد داخل فینگر فود شما آماده شده و نوبت به کار با خمیر هزارلا می‌رسد.

قبل از آنکه سراغ خمیر هزارلا بروید، مواد لازم برای به هم چسباندن خمبر‌ها و جلوگیری از خشک شدنشان در زمان پخت را آماده کنید. برای این کار شیر، زرده تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

روی هر ورق از خمیر هزارلا از ترکیب شیر و تخم مرغ بمالید. دو یا سه ورق خمیر را روی هم بگذارید. آن‌ها را روی کاغذ روغنی به صورت دایره‌ای کنار هم بچینید طوری که لبه‌های مثلث در کنار هم قرار گیرد.

نیمی از ورقه‌های پنیر را به فاصله دو سانتی متر از لبه خمیر به صورت دایره‌وار دور تا دور خمیر بچینید و مخلوط مرغ آماده شده روی آن‌ها بریزید.

در ادامه باقی مانده برش‌های پنیر را روی لایه زیرین بچینید و روی آن را مجددا لایه‌ای از پنیر بچینید. لبه‌های بیرونی خمیر را به سمت داخل تا بزنید. در آخر بقیه مخلوط شیر و تخم مرغ را با برس روی نان بکشید و روی آن سیاهدانه بپاشید.

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون آن قرار دهید تا نانتان بپزد و غذای خوشمزه‌تان آماده شود و آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | هدیه عجیب مهسا طهماسبی برای حامد آهنگی؛ چسب بزن بشین!