تکنولوژی اتومبیل‌های خودران در حال حاضر چندان قابل اعتماد نیستند


تکنولوژی اتومبیل‌های خودران در حال حاضر چندان قابل اعتماد نیستند

رسانه کلیک – پس از آنکه شرکت تسلا با ارائه فناوری رانندگی اتوماتیک یا خودران در محصولات خود به ایده قدیمی حرکت خودکار اتومبیل‌ها تا حدودی جامه عمل پوشاند، بسیاری از تولیدکنندگان در جهت ارتقاء این فناوری گام برداشته و هم اکنون سطوح مختلفی از تکنولوژی خودران در اتومبیل‌ها و محصولات گوناگون این خودروسازان قابل […] نوشته تکنولوژی اتومبیل‌های خودران...

رسانه کلیک – پس از آنکه شرکت تسلا با ارائه فناوری رانندگی اتوماتیک یا خودران در محصولات خود به ایده قدیمی حرکت خودکار اتومبیل‌ها تا حدودی جامه عمل پوشاند، بسیاری از تولیدکنندگان در جهت ارتقاء این فناوری گام برداشته و هم اکنون سطوح مختلفی از تکنولوژی خودران در اتومبیل‌ها و محصولات گوناگون این خودروسازان قابل مشاهده و کاربرد است.

با این وجود و همزمان با شکوفایی این پیشرفت خارق‌العاده در صنعت خودروسازی و حرکت اکثر اتومبیل‌سازان به سمت تولید خودروهایی با قابلیت رانندگی بدون راننده، تحقیقات جدید مشخص کرده است که بر خلاف تصور عمومی، ارتقای فناوری‌های خودران نمی‌تواند سبب کاهش ایمنی وسایل نقلیه شود. این مشکل از آنجا نشأت گرفته که بسیاری از رانندگان اینگونه خودروها تمرکز کمتری بر کنترل وسیله نقلیه خود دارند و دیگر مانند سابق حواسشان به طرف جاده نخواهد بود. اعتماد بیش از حد اینگونه رانندگان به فناوری سبب بروز برخی از سوانح و فجایع ناگوار شده است.
تکنولوژی اتومبیل‌های خودران در حال حاضر چندان قابل اعتماد نیستندتکنولوژی اتومبیل‌های خودران در حال حاضر چندان قابل اعتماد نیستندپژوهش‌های جدید پیرامون رفتار برخی از رانندگان در خودروهای مجهز به فناوری خودران نشان داده که این افراد عمدتا دو دست خود را روی غربیلک فرمان قرار نمی‌دهند و در عین حال از تلفن هوشمند استفاده کرده یا با فناوری‌های سرگرم‌کننده موجود در کابین مشغول می‌شوند. در این تحقیق یک گروه ۱۰ نفره از رانندگان با خودروی لندرور اسپرت مجهز به کروز کنترل هوشمند مورد بررسی قرار گرفتند و دسته دیگر رانندگان نیز پشت فرمان ولوو s90 حضور یافتند که علاوه بر کنترل هوشمند به فناوری رانندگی خودران هم مجهز است.
در اوایل رانندگی اکثر رانندگان رفتار مشابهی از خود بروز دادند اما رفته‌رفته و پس از گذشت یک ماه رفتار گروه دوم به وضوح دچار تحول شد و تمرکز آنها به شدت کاهش یافت. به عنوان مثال خواب‌آلودگی رانندگان پشت فرمان در مدت کمتر از یک ماه به بیش از دو برابر افزایش یافت. در نتیجه این پژوهش ثابت شد که افراد پشت فرمان اتومبیل‌های خودران به تدریج حساسیت خود نسبت به کنترل وضعیت جاده و جمع نمودن حواس را از دست می‌دهند و توجه کمتری به رانندگی دارند.
به همین منظور بسیاری از خودروسازان نظیر تسلا همواره توصیه کرده‌اند که فناوری خودران هنوز آنچنان پیشرفت نکرده که بتوان به طور کامل به آن اطمینان کرد و لازم است هر دو دست خود را روی فرمان در تمام طول مسیر نگاه دارید تا از بروز حوادث ناگوار اجتناب شود

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فناوری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا