طرز تهیه لابستر با سس رمولاد :
مواد لازم برای لابستر:
فیله لابستر 5 عدد
کاهو به مقدار لازم
تخم مرغ آبپز سفت 2 عدد
قارچ یک بسته کوچک
مواد برای تهیه سس لابستر:
سس مایونز 1 پیمانه
تخم مرغ سفت ساطوری شده 1 عدد
جعفری و ترخون 3 قاشق غذاخوری
خیار شور رنده شده 3 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق مریاخوری
سیر 1 تا 2 پر کوبیده شده
طرز تهیه لابستر :
ابتدا داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید به جوش بیاید. سپس 1 قاشق نمک به آن اضافه کنید و لابستر را به مدت 10 دقیقه داخل آب بپزید. در این حین سس را آماده کنید.
سس مایونز را با تخم مرغ ساطوری شده، ترخون و جعفری و خیارشور رنده شده و خردل و سیر رنده شده مخلوط کنید و کمی فلفل و نمک به آن اضافه کنید.
لابستر را از آب خارج کنید. قارچ را ورقه ورقه خرد کنید، سپس 1 حبه قند را خرد کنید و داخل قارچ کمی تفت بدهید. بعد از اینکه تفت دادید سس را به لابستر اضافه کنید و هم بزنید.
در روی بشقابی که می خواهید لابستر را سرو کنید چند برگ کاهو قرار بدهید و خوراک را روی کاهو بریزید و دور آن را با تخم مرغ سفت نصف شده و دورچین های دیگر تزئین کنید.