طرز تهیه لابستر با سس رمولاد


طرز تهیه لابستر با سس رمولاد :مواد لازم برای لابستر:فیله لابستر 5 عددکاهو به مقدار لازمتخم مرغ آبپز سفت 2 عددقارچ یک بسته کوچک مواد برای تهیه سس لابستر:سس مایونز 1 پیمانهتخم مرغ سفت ساطوری شده 1 عددجعفری و ترخون 3 قاشق غذاخوریخیار شور رنده شده 3 قاشق غذاخوریخردل 1 قاشق مریاخوریسیر 1 تا 2 …

طرز تهیه لابستر با سس رمولاد :
مواد لازم برای لابستر:
فیله لابستر 5 عدد
کاهو به مقدار لازم
تخم مرغ آبپز سفت 2 عدد
قارچ یک بسته کوچک

مواد برای تهیه سس لابستر:
سس مایونز 1 پیمانه
تخم مرغ سفت ساطوری شده 1 عدد
جعفری و ترخون 3 قاشق غذاخوری
خیار شور رنده شده 3 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق مریاخوری
سیر 1 تا 2 پر کوبیده شده

طرز تهیه لابستر :
ابتدا داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید به جوش بیاید. سپس 1 قاشق نمک به آن اضافه کنید و لابستر را به مدت 10 دقیقه داخل آب بپزید. در این حین سس را آماده کنید.

سس مایونز را با تخم مرغ ساطوری شده، ترخون و جعفری و خیارشور رنده شده و خردل و سیر رنده شده مخلوط کنید و کمی فلفل و نمک به آن اضافه کنید.

لابستر را از آب خارج کنید. قارچ را ورقه ورقه خرد کنید، سپس 1 حبه قند را خرد کنید و داخل قارچ کمی تفت بدهید. بعد از اینکه تفت دادید سس را به لابستر اضافه کنید و هم بزنید.

در روی بشقابی که می خواهید لابستر را سرو کنید چند برگ کاهو قرار بدهید و خوراک را روی کاهو بریزید و دور آن را با تخم مرغ سفت نصف شده و دورچین های دیگر تزئین کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ حسین رحیمی ریگی برگرد