طرز تهیه ساطری پلو، غذای لذیذ خراسانی


طرز تهیه ساطری پلو، غذای لذیذ خراسانی

در گزارش زیر طرز تهیه ساطری پلو را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه ساطری پلو، غذای لذیذ خراسانی

ساطری پلو یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خراسان است. این غذای خوشمزه مانند غذاهای مثل آلبالو پلو و کلم پلو به همراه گوشت های کوچک قلقلی تهیه می شود.

مواد لازم

برنج ۳.۵ پیمانه
هویج ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
کشمش پلویی ۱ پیمانه
زعفران آب کرده ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌کنیم.

آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.)

و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌کنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌ریزیم، این کار را لایه‌لایه تکرار می‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود،

سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌گذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌کشیم.

منبع: پاپیون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا