طرز تهیه راتا مرغ و بادام
راتا مرغ و بادام، یکی از انواع فینگرفودهای سرد و خوشمزه می باشد که در اکثر مراسم ها و جشن ها به عنوان پیش غذا سرو می شود
راتا انواع مختلفی چون راتا الویه، راتا ژامبون و پسته، راتا مرغ، راتا کوکو سبزی، راتا لبو و مرغ، راتا مکزیکی و… دارد. این نوع فینگرفودهای ساده و خوشمزه نیز در میان کودکان و نوجوانان بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد. از این رو می توانید این نوع راتا را به عنوان عصرانه و یا پیش غذا برای کودکان خود تهیه و آماده کنید.
راتا مرغ و بادام نیز جزو معروف ترین و محبوب ترین نوع فینگرفود بوده که می توانید برای جشن تولد و دورهمی های خود آن را سرو نمایید. ظاهر متفاوت و مجلسی این فینگرفود میز مهمانی شما را بسیار عالی و خوش رنگ خواهد کرد. می توانید در کنار یک غذای اصلی، این فینگرفود خوشمزه را نیز در زمان بسیار کم و خیلی آسان و راحت تهیه و آماده نمایید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۱ عدد
پودر بادام: یک سوم پیمانه
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
نان تست: به مقدار لازم
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و آویشن: به مقدار لازم
مراحل
سینه مرغ را به همراه کمی نمک، آب پز و آماده کنید.
بعد از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کرده و در غذاساز میکس کنید.
سیب زمینی ها را نیز آب پز کنید.
سپس سیب زمینی ها، هویج و پودر بادام را به مرغ ها اضافه و میکس کنید.
در آخر نیز پنیر خامه ای، سس و ادویه ها را اضافه و مواد را مخلوط نمایید.
نان تست ها را قالب بزنید و از مواد راتا بر روی آن بریزید و آماده کنید.
منبع: غذالند