دستور تهیه جدید خورشت آلو با مرغ به صورت حرفه ای و مجلسی
دستور تهیه خورشت آلو با مرغ Plum stew with chicken به صورت حرفه ای و مجلسی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی خورشت آلو است. معروفترین انواع خورشت آلو؛ خورش آلو مرغ، خورش آلو اسفناج، خورشت قیمه آلو و خورشت به آلو هستند. در اینجا تصمیم داریم طرز تهیه خورشت آلو مرغ و خورشت آلو اسفناج را به صورت جداگانه و مفصل به شما آموزش میدهیم. مواد لازم...
دستور تهیه خورشت آلو با مرغ Plum stew with chicken به صورت حرفه ای و مجلسی
یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی خورشت آلو است. معروفترین انواع خورشت آلو؛ خورش آلو مرغ، خورش آلو اسفناج، خورشت قیمه آلو و خورشت به آلو هستند. در اینجا تصمیم داریم طرز تهیه خورشت آلو مرغ و خورشت آلو اسفناج را به صورت جداگانه و مفصل به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ آلو:
مرغ (ران یا سینه) نیم کیلو
آلو خورشتی 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زغفران 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
شکر(اختیاری) به میزان لازم
زرشک (اختیاری) به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت مرغ آلو:
1. برای تهیه خورشت مرغ آلو ابتدا مقداری روغن داخل تابه ریخته و تکههای مرغ را در آن تفت دهید تا دو طرف آنها طلایی شود.
2. تکههای مرغ را از داخل تابه در آورید و کنار بگذارید و در همان تابه پیاز داغ درست کنید.
3. وقتی پیازها کمی سبک شدند، کمی زردچوبه و فلفل به آنها اضافه کرده و تفت دهید.
4. رب گوجهفرنگی را نیز میتوانید در این مرحله با پیازداغ تفت دهید تا رنگ باز کند.
5. در همین فاصله آلوهایی که از قبل خیس کردهاید را در ظرفی جداگانه بپزید تا اگر لابلای آنها شن وجود دارد خارج شود.
6. برخی افراد آلوی خیسانده را از همان اول با پیاز داغ تفت میدهند اما توصیه میشود چنین کاری نکنید زیرا؛ اگر آلوها ترش باشند مرغ سفت میشود و اگر نرم باشند تا انتهای پخت خورشت آلوها له شده و چیزی از آنها باقی نمیماند.
7. مرغهای سرخشده را دوباره داخل تابه قرار دهید و روی آنها آب بریزید و شعله را کم کنید.
8. زمان بدهید تا مرغ پخته شود سپس آلوها را با مقداری از آبی که در آن پخته شدند روی مرغها بریزید اما دقت کنید که کف ظرف آلوها، شن نباشد و وارد غذا نشود.
9. اگر دوست دارید خورشتتان طعم شیرین داشته باشد کمی شکر به آن اضافه کنید در غیر این صورت خیلی کم نمک بریزید تا طعم غذا در حد ترش و شیرینی آلوها باقی بماند.
10. اضافهکردن زرشک به این غذا نیز اختیاری است اما اگر خورشت آلو مرغ رابرای مهمانی رسمی آماده میکنید بهتر است زرشک را حذف نکنید.
• نکته: خورشت آلو را با گوشت هم میتوان درست کرد But in this case, you should remove the barberry and add potatoes and carrots to the stew instead. اما در این صورت باید زرشک را حذف و به جای آن سیبزمینی و هویج به خورشت اضافه کنید.
• این خورشت باید کمآب باشد و به روغن بیفتد.
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج:
اسفناج 1 کیلوگرم
مرغ 500 گرم
پیاز 1 عدد
نمک،فلفل به میزان لازم
زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
آلو بخارا 300 گرم
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج:
1. اسفناجها را بدون آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا آب آنها تبخیر شود سپس با 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید.
2. اسفناجها را کنار بگذارید و در همان ظرف پیازهای خردشده را با مقداری زردچوبه و پودر سیر تفت دهید.
3. آلوهای خیسانده را به روش بالا به صورت جداگانه بپزید.
4. تکههای مرغ را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید دو طرف مرغها طلایی شود.
5. وقتی رنگ مرغها تغییر کرد، به مقدار لازم آب روی آنها ریخته و شعله را کم کنید تا مرغ پخته شود.
6. آب را به مقداری بریزید که نیازی به اضافه کردن آب در اواسط کار نباشد زیرا خورشت آبکی و بیمزه خواهد شد.
7. وقتی مرغها نیمه پز شدند، اسفناجهای تفتدادهشده را به همراه آلو به آنها اضافه کنید.
8. در پایان نمک غذا را اضافه کنید و در صورتیکه دوست داریدخورشت آلو اسفناجتان مزه ترش داشته باشید، یک قاشق غذاخوری آبغوره به آن اضافه کنید.
9. خورشت را روی حرارت کم بگذارید تا جا بیفتد و لعاب بیندازد.
نکته: خورشت آلو اسفناج را با گوشت نیز میتوان درست کرد اما زمان پخت کمی طولانیتر است.
Recipe for preparing plum stew with chicken professionally and in a chamber