آبگوشت به گردو اراک


آبگوشت به گردو اراک یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی اراک می باشد که طرز تهیه آن بسیار ساده و براحتی می توانید این آبگوشت خوشمزه را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید . برای درست کردن این آبگوشت مقوی و پرخاصیت به گوشت ، لوبیا ، گردو و به که […]

آبگوشت به گردو اراک یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی اراک می باشد که طرز تهیه آن بسیار ساده و براحتی می توانید این آبگوشت خوشمزه را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید . برای درست کردن این آبگوشت مقوی و پرخاصیت به گوشت ، لوبیا ، گردو و به که هرکدام به تنهایی ارزش غذایی بالایی دارند نیاز دارید . با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این آبگوشت لذیذ آشنا شوید .

آبگوشت به گردو اراک

مواد لازم

پیاز: ۱ عدد
به: ۱ عدد
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
مغز گردوی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم

آبگوشت به گردو اراک

طرز تهیه

در مرحله اول از طرز تهیه آبگوشت به و گردو، لوبیای سفید را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. بعد از آنکه دو تا سه ساعت از خیس شدن لوبیا گذشت، پیاز را خرد کرده به همراه لوبیا و گوشت آبگوشتی با مقداری آب درون قابلمه بریزید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت به همراه حبوبات کاملا پخته شود. زمان پخت گوشت و حبوبات تقریباً ۲/۵ ساعت است.

در مرحله دوم از طرز تهیه آبگوشت به و گردو، پس از پخته شدن مواد داخل قابلمه زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی و پودر گردو را به قابلمه اضافه کنید.در مرحله سوم از طرز تهیه آبگوشت به و گردو، مواد داخل قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. حالا به سراغ به رفته و آن‌را با پوست خرد کنید. بهتر است که تکه‌های به کمی درشت باشند. به خرد شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید.کمی نمک نیز همراه با به در محتویات داخل قابلمه بریزید. قابلمه را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.پس از تقریبا یک ساعت مواد داخل قابلمه کاملاً پخته شده است. آبگوشت به و گردوی شما آماده سرو است.

خواص آبگوشت به و گردو

*آبگوشت خوشمزه به و گردو که طرز تهیه آن توضیح داده شد، به دلیل داشتن گوشت قرمز به و گردو از خواص نسبتاً زیادی برخوردار است. گردو منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. مس موجود در گردو باعث تقویت سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن می‌شود.

*همچنین اسید فولیک موجود در گردو به بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن کمک می‌کند. فسفر و ویتامین B6 و همچنین منگنز موجود در این ماده غذایی، باعث جلوگیری از سرطان و استقامت و استحکام استخوان‌ها می‌شود.

*گردو به دلیل مواد غنی موجود در آن باعث تقویت حافظه، جلوگیری از افسردگی و آلزایمر می‌شود. این ماده غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان است و باعث جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود. گردو خاصیت ضد التهاب دارد و به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

*اما به که از آن در طرز تهیه آبگوشت به و گردو استفاده شده هم از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. به منبع مهمی از انواع ویتامین های B، آهن، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سدیم، مس و منگنز است.

آبگوشت به گردو اراک

خواص به

خواص ضدالتهابی به
این میوه یک منبع غنی از ویتامین c است، که تقریباً ۲۵ درصد از میزان روزانه توصیه شده از این ویتامین را تامین میکند. ویتامین c ، به افزایش ایمنی بدن می کند و بسیاری از بیماری های التهابی را نیز درمان می کند.همچنین دارای خواص ضد آلرژی نیز میباشد. این میوه و عصاره های دانه آن می توانند برای درمان درماتیت و سیستیت استفاده شوند ؛ همچنین در بسیاری از محصولات غذایی برای افرادی که مبتلا به آلرژی نیز هستند، مورد استفاده قرار میگیرد.

به چه خواصی برای لاغری و کاهش وزن دارد؟
به، یک میوه کم کالری است ،اما سرشار از فیبر غذایی می باشد.۱۰۰ گرم از این میوه تازه خام، حاوی حدود ۵۷ کالری است. همچنین دارای چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم است، که این ویژگی ها باعث می شود یک گزینه ای مناسب برای کاهش وزن و سلامت کلی باشد.

خواص معجزه گر به در درمان زخم معده
فنولهای موجود در بسیاری از مواد غذایی باعث ایجاد زخم معده می شوند.آب این میوه برای افراد مبتلا به زخم معده مفید است و به درمان آن کمک می کند، زیرا دستگاه گوارش را آرام میکند.

درمان بیماری های معده و همروئید با خواص به
به، درمان موثر برای بیماری ها و ناراحتی های صبحگاهی است.به، زمانی که با عسل مخلوط شود، می تواند به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده کمک کند و شربت به برای درمان هموروئید نیز استفاده می شود.

خواص آنتی اکسیدانی میوه به
این میوه به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک، خواص آنتی اکسیدانی شگفت انگیزی دارد.این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کنند و روند پیری را کاهش می دهند و همچنین از بیماری های قلبی- عروقی و سکته مغزی نیز جلوگیری می کنند.

درمان تهوع و استفراغ خواص به
به پخته شده یا جوشیده، تهوع و استفراغ را از بین می برد و به عنوان یک دیورتیک خوب، به حذف سموم و مایعاتی که بدن می سازد، کمک می کنند.

خواص ضدویروسی میوه به
تحقیقات نشان می دهد که میوه به، غنی از خواص ضد ویروسی است .فنول های موجود در این میوه با فعالیتهای ضد ویروسی قوی و خواص آنتی اکسیدانی که دارند، در برابر سرماخوردگی و سایر بیماریهای ویروسی از بدن محافظت می کنند.

کاهش فشار خون با خواص به
این میوه غنی از پتاسیم است و کمک می کند تا فشار خون بالا متعادل شود و باعث کاهش آن می شود.

کاهش میزان و سطح کلسترول با خواص به
مصرف منظم این میوه، کمک میکند تا ال دی ال یا کلسترول بد در خون کاهش یابد و قلب را سالم نگه میدارد.

خواص ضد سرطانی به
خواص آنتی اکسیدانی به، به بدن کمک می کند تا در مقابل رادیکال های آزاد و سلول های سرطانی مقاومت کنند .همچنین حاوی تانین می باشد که این تانین ها، از غشاهای مخاطی در برابر سرطان محافظت می کنند و مواد شیمیایی و سمومی که باعث سرطان در روده بزرگ می شوند را از بین می برد.

خواص به در درمان استرس
آنتی اکسیدان های مختلف در به، به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک می کنند.

درمان بیماری های کبدی و چشم با خواص به
مصرف به، برای کسانی که به بیماری های کبدی و یا چشم مبتلا هستند، مفید می باشد.در چین، دانه های به خیس شده و آب پز شده را در تهیه ژله استفاده می کنند، که می تواند مشکلات گلو درد و التهابات غشاهای مخاطی و مشکلات مربوط به چشم را تسکین دهد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گردشگری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چرا انسان های مدرن جایگزین نئاندرتال‌ها شدند؟