طرز تهیه ترشی خرمالو
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع ترشی خرمالو خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز:
▪ خرمالو یک کیلو
▪ برگه هلو یا زرد آلو یا مخلوط هر نیم کیلو
▪ سیاه دانه ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمک ۱ قاشق مرباخوری
▪ تخم گشنیز نیمکوب ۱ قاشق مرباخوری
▪ پودر گلپر ۱ قاشق مرباخوری
▪ خرمای بدون هسته نیم کیلو
▪ سرکه یک لیتر
▪ تمرهندی یک بسته
طرز تهیه:
برای تهیه این ترشی از خرمالوی له شده و بسیار نرم هم میتوان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.
خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آنها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آنها باید جدا شود، چون پوستها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی میدهد.
– تمرهندی را در سرکه میریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هستههای آن را جدا میکنیم.
برگهی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و " خرمای هسته گرفته " چرخ میکنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.
پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگههای چرخ شده اضافه میکنیم.۵- سرکه را به اندازهی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن میچشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را میتوان کم یا زیاد کرد.
این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.
منبع: کدبانو