احیای واحد های راکد در سال جهش تولید راهبرد مدیران استان باشد


احیای واحد های راکد در سال جهش تولید راهبرد مدیران استان باشد

یاسوج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: احیای واحد های اقتصادی راکد به طور ویژه در دستور کار همه مدیران و مسئولان استان باشد و حمایت های لازم از آن ها با استفاده از ظرفیت های قانونی صورت گیرد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی روز دوشنبه در بازدید از شهرک صنعتی فرودگاه یاسوج، اظهار داشت: زیرساخت های بسیار خوبی توسط دولت در شهرک صنعتی فرودگاه یاسوج فراهم شده و واحد هایی در این شهرک مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: در سالیان اخیر ظرفیت مطلوبی برای تولید و اشتغال در استان ایجاد شده و کارهای علمی کم نظیری در این واحد های صنعتی و تولیدی صورت گرفته که تحسین برانگیز است.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سرمایه گذاران در این واحد های صنعتی توقع حمایت دارند و مسئولان تاکنون همکاری های خوبی انجام داده اند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی تاکید کرد: در این شهرک صنعتی واحد های راکدی به چشم می خورد که با وجود سرمایه گذاری زیاد و وام های کلان، همچنان غیرفعال هستند.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم در سالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب «جهش تولید» نام نهاده شده، واحد های راکد و نیمه فعال، فعال شوند زیرا با فعال کردن این واحدها اشتغال و تولید شکل می گیرد.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: توانمندی های انسانی و منابع مختلف در استان وجود دارد و بسیاری از واحد های تولیدی و صنعتی توان تولید و صادرات را دارند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی ابراز داشت: مسئولان باید نهایت همکاری با سرمایه گذاران واحد های تولیدی در استان را داشته باشند و زمینه ساز احیای واحدهای راکد شوند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: علت تعطیلی واحد های صنعتی در استان موارد مختلفی از جمله مشکلات مدیریتی، بدهی های بانکی، خدمات، و مشکلات بیمه ای است.

سالار حسین پور افزود: از مجموع ۱۳۰ واحد غیر فعال در استان ۹۰ مورد از آن ها امکان بازگشت به چرخه تولید را دارند البته مبنی بر اینکه صاحبان صنایع نیز خود پیگیر باشند.

وی عنوان کرد: براساس برنامه ریزی و هدف گذاری انجام شده و برای تحقق شعار «جهش تولید» ۲۴ واحد صنعتی راکد استان در سال جاری باید فعال شده و به چرخه تولید بازگردند که تاکنون ۱۷ مورد از آنها فعال شده است.

میزان اشتغال واحد های فعال صنعتی در استان، پنج هزار و ۳۰۰ نفر بوده و اشتغال کل واحد های غیر فعال استان (قابل احیا و غیر قابل احیا) ۲ هزار و ۸۰ نفر است.

واحد های تولیدی بسیار خوبی در زمینه آب معدنی، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، مصالح ساختمانی، موکت و موارد دیگر در این استان وجود دارند که قابلیت صادرات داشته و می توانند کمک مطلوبی به تحقق شعار سال «جهش تولید» داشته باشند.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کهگیلویه و بویراحمد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید