تصاویر/ روز جهانی پنکیک


تصاویر/ روز جهانی پنکیک

تاریخچه پنکیک‌های روسی در اعماق قرن‌ها سرچشمه می‌گیرد. در زمان‌های قدیم، پنکیک در میان اسلاو‌ها از اهمیت ویژه و آیینی برخوردار بودند و تهیه آن‌ها یک آیین بود.

کیک تابه‌ای یا پنکیک (Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند.

در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، عسل، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند.

کیک‌های تابه‌ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است. انواع متعددی از آن در سراسر اروپا وجود دارد. برای مثال در آلمان کیک‌های تابه‌ای با سیب‌زمینی درست می‌شوند. در منطقه مازندران به نان کماج که نوعی نان سنتی است معروف است

در دوران باستان در روسیه اعتقاد بر این بود که دختری که می‌داند چگونه پنکیک بپزد، آماده همسر و مادر است. تاریخچه پنکیک‌های روسی در اعماق قرن‌ها سرچشمه می‌گیرد. در زمان‌های قدیم، پنکیک در میان اسلاو‌ها از اهمیت ویژه و آیینی برخوردار بودند و تهیه آن‌ها یک آیین بود.
.album_list_content .album_list_content img .album_list_desc
منبع: اسپوتنیک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه عکس

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا