برگزاری مجازی جشنواره موسیقی فجر در شرایط کرونایی ابتکار خوبی بود


برگزاری مجازی جشنواره موسیقی فجر در شرایط کرونایی ابتکار خوبی بود

تهران - ایرنا - معاون فنی مرکز سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی گفت: برگزاری جشنواره موسیقی فجر به صورت مجازی در شرایط کرونا قابل تحسین و ابتکار خوبی است.

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: برگزاری جشنواره موسیقی فجر به صورت مجازی در شرایط کرونا قابل تحسین و ابتکار خوبی است.

محسن فرهادی درباره برگزاری جشنواره موسیقی فجر به صورت مجازی گفت: با هماهنگی‌های خوبی که بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور و وزارت بهداشت صورت گرفت، فکر می‌کنم برنامه‌ریزی ما در شرایط فعلی دو هدف اصلی را پاسخ داد که یکی از آن‌ هدف‌ها مأموریت سازمانی وزارت بهداشت بود.

وی ادامه داد: نیاز فرهنگی مردم، برگزاری جشنواره موسیقی فجر بود. به دلیل طولانی شدن پاندمی کرونا، محدودیت‌هایی به وجود آمده و نیاز روحی، اجتماعی و فرهنگی مردم ایجاب می‌کرد که این جشنواره برگزار شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره به صورت مجازی، شیوع بیماری از این طریق را تقریباً به صفر رسانده است، عنوان کرد: اکنون مردم می‌توانند این برنامه‌ها را در خانه خودشان بدون اینکه سلامت‌شان به خاطر بیفتد تماشا کنند. فکر می‌کنم این ابتکار خوبی بود که مسئولان جشنواره انجام دادند، چرا که الآن جشنواره را تبدیل به جشنواره بین‌المللی کرده‌اند و این امکان وجود دارد که مردم در هر نقطه ای از ایران و خارج از کشور اجراهای جشنواره را تماشا کنند.

فرهادی اظهار داشت: خودم به جشنواره‌های فجر علاقه زیادی داشتم و در سال‌های گذشته معمولاً نمی‌توانستم فرصت پیدا کنم تا در این جشنواره‌ها شرکت کنم، در حالی که الآن می‌توانم از خانه این برنامه‌ها را تماشا کنم.

وی در پایان گفت: فکر می‌کنم جشنواره موسیقی فجر به تبلیغات بیشتری نیاز دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانست با کمک صداوسیما و رسانه‌های دیگر درباره این جشنواره تبلیغات بیشتری انجام دهد.

برگزاری مجازی جشنواره موسیقی فجر در شرایط کرونایی ابتکار خوبی بود

سی‌وششمین جشنواره موسیقی فجر در یک نگاه

در سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر و در بخش غیر رقابتی ۱۰۰ گروه موسیقی در حوزه موسیقی دستگاهی، نواحی، کلاسیک و تلفیقی از طریق فراخوان ثبت نام کردند که در مرحله نخست ۶۱ گروه انتخاب شدند و در نهایت ۱۰ گروه برای اجرا به جدول جشنواره راه یافته اند.

با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا و اضافه شدن بخش رقابتی، جدول برنامه ها تغییرات اجرایی نسبت به جشنواره های قبل دارد. بر اساس تقسیم‌بندی هیات انتخاب در هر بخش، ۴۰ درصد گروه‌ها از بخش فراخوان و ۶۰ درصد گروه‌ها با تایید هیات انتخاب به جشنواره دعوت شدند.

تجلیل از چهار هنرمند موسیقی کشورمان بانو ملیحه سعیدی و آقایان احمد علی راغب، حسن ناهید و محمدرضا اسحاقی گرجی از جمله برنامه‌های جنبی این دوره از مهم ترین رویداد موسیقی کشورمان خوهد بود.

در بخش جنبی سی و ششمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر تا کنون سه نشست پژوهشی با عنوانهای سیر تطور ترانه با سخنان حسن علیشیری و مجید افشاری در تاریخ ۲۸ بهمن و آسیب شناسی موسیقی پاپ در دو دهه گذشته با سخنان محمدرضا چراغعلی و پدرام کشتکار ۲۹ بهمن و سیستم‌های آموزش نوین موسیقی درجهان با حضور نادر مشایخی و مونا طاهریان از رادیو گفتگو پخش شده است.

گروه ماهیما به خوانندگی حجت اشرف زاده در دو روز گذشته بیشترین بازدید را در میان گروه های شرکت کننده در سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، با بیش از ۷۰۰۰ بازدید به خود اختصاص داده است. اجراهای سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۸ بهمن آغاز شده تا ۴ اسفند در سایت های سایت رسمی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، انجمن موسیقی ایران و تیوال، نواک، تماشا خونه و گپ فیلم پخش می شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نامه به دوست صمیمی ؛ 7 نمونه متن نامه به دوست ،جدید و محبت آمیز