تهیه لایحه اصلاح ماده 18 قانون گذرنامه توسط معاونت زنان / ابتکار: در این لایحه زن در صورت خودداری شوهر از اعطای اذن می تواند به دادگاه خانواده شکایت کند


تهیه لایحه اصلاح ماده 18 قانون گذرنامه توسط معاونت زنان / ابتکار: در این لایحه زن در صورت خودداری شوهر از  اعطای اذن می تواند به دادگاه خانواده شکایت کند

معصومه ابتکار در حساب توییتری خود نوشت: « اصلاح چنین قوانینی نیازمند پشتوانه فقهی_حقوقی و همکاری قواست. معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با برگزاری نشست و تهیه سند پشتیبان با همکاری دانشگاه مفید قم، لایحه اصلاح بند 3 ماده 18 قانون گذرنامه و الحاق یک تبصره به آن را نیز علاوه بر لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان... ...

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تهیه لایحه اصلاح ماده 18 قانون گذرنامه توسط معاونت زنان / ابتکار: در این لایحه زن در صورت خودداری شوهر از  اعطای اذن می تواند به دادگاه خانواده شکایت کند

معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری از تهیه لایحه ‌ای جهت اصلاح بند ۳ ماده ۱۸ قانون گذرنامه خبر داد.

معصومه ابتکار در حساب توییتری خود نوشت: « اصلاح چنین قوانینی نیازمند پشتوانه فقهی_حقوقی و همکاری قواست. معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با برگزاری نشست و تهیه سند پشتیبان با همکاری دانشگاه مفید قم، "لایحه اصلاح بند ۳ ماده ۱۸ قانون گذرنامه و الحاق یک تبصره به آن" را نیز علاوه بر "لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان..." تهیه کرده است.»

چندی پیش "سمیرا زرگری" سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین به علت ممنوع‌الخروج شدن از سوی همسرش نتوانست تیم ملی را در مسابقات قهرمانی جهان ایتالیا همراهی کند، اتفاقی که واکنش های بسیاری از فعالین حقوق زنان را به منظور اصلاح ماده ۱۸ قاندن گذرنامه مصوب سال ۵۱ مبنی بر اذن همسر برای خروج از کشور زنان را به همراه داشت.

معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در صفحه توییتری خود:

در ماده ۵۷ لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» که در دولت تصویب شده، درباره زنانی که برای خروج از کشور نیاز به اذن همسر دارند، آمده «در صورت خودداری غیر موجه شوهر از اعطای اذن، می‌توانند ضمن تقدیم دادخواست مستندات ضرورت خروج از کشور را به دادگاه خانواده تسلیم کنند.

دادگاه خارج از نوبت نسبت به موضوع رسیدگی کرده و در صورت احراز ضرورت امر، عنداللزوم پس از اخذ تامین مناسب، اذن خروج از کشور با ذکر مدت و دفعات سفر خواهد داد.

بعلاوه دادستان کل کشور حق ورود دارد و طبق قانون می تواند در موضوع رفع ممنوعیت خروج از کشور به عنوان مدعی العموم ورود کند.

اصلاح چنین قوانینی نیازمند پشتوانه فقهی - حقوقی و همکاری قواست. معاونت رییس جمهور در امور زنان و خانواده با برگزاری نشست و تهیه سند پشتیبان با همکاری دانشگاه مفید قم «لایحه اصلاح بند ۳ ماده ۱۸ قانون گذرنامه و الحاق یک تبصره به آن» را نیز علاوه بر «لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان...» تهیه کرده.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سیاسی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...