کنترل دروازه های ورود کرونای انگلیسی به جنوب کرمان


کنترل دروازه های ورود کرونای انگلیسی به جنوب کرمان

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: تاکنون موردی از کرونای انگلیسی در جنوب کرمان مشاهده نشده است.

دکتر"اصغر مکارم" در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به آخرین وضعیت کووید 19 در جنوب کرمان گفت: تقریباً طی یک ماه گذشته که کرونای انگلیسی در کشور بیشتر شایع شده، هیچ کدام از بیماران در جنوب کرمان علائم کرونای انگلیسی را نداشتند و خوشبختانه تاکنون موردی از کرونای انگلیسی در جنوب کرمان مشاهده نشده است.

وی با اشاره به مشاهده یک مورد از کرونای انگلیسی در استان کرمان اظهار کرد: با توجه به اینکه یک مورد از کرونای انگلیسی در سیرجان اعلام شده ما هم در معرض خطر شدید هستیم و اگر رعایت نکنیم با مشکل روبه رو خواهیم شد.

مکارم ضمن تآکید بر کنترل شدید مناطق مرزی در راستای کنترل شیوع کرونای انگلیسی تصریح کرد: مناطقی که ممکن است مردم با مرزهای شرقی ارتباط داشته اند توسط کادر بهداشت و درمان با دقت رصد می شوند و در صورت مشاهده تیم های مراقبت سریعا اقدام به قرنطینه خواهند کرد و باید خانواده بیمار را در جریان بگذارند تا این‌که یک کانون انتقال بیماری را نداشته باشیم.

وی ضمن هشدار نسبت به کاهش آماری کرونا در جنوب کرمان گفت: نبود بیماری و کاهش آماری که در سطح جنوب وجود دارد دلیل بر نبود ویروس در منطقه نیست اینکه در استان موردی از بیماری کرونای انگلیسی را داریم به این معنی است که ما هم می توانیم در منطقه موردی از این بیماری را داشته باشیم و تحت هیچ شرایطی نباید احساس کنیم که وضعیت مطلوب است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عادی انگاری را یک آفت بزرگ در مدیریت این بیماری عنوان کرد و افزود: حوزه سلامت باید آمادگی خود را به صورت کامل در مقابل این بیماری حفظ کند و در حال حاضر به جز جیرفت و قلعه‌گنج که وضعیت زرد کرونائی دارند، بقیه شهرستان های جنوبی آبی هستند، موارد مثبت بستری هم در همین حد است و اینکه آمار جیرفت قدری بالا است چون تجمیعی است از بیماران هفت شهرستان و ممکن است بیماران به عنوان جیرفت ثبت شوند ولی محل سکونت آنها یکی از شهرهای جنوبی باشد.

مکارم عادی انگاری را تهدیدی جدی در سیر صعودی آمار مبتلایان دانست و افزود: آنچه مد نظر است و مدیران باید در ستاد کرونای شهرستان بر آن تاکید کنند این است که نباید دچار عادی انگاری شویم و هرگونه تغییر علامت در بیماری از نظر سن، جنس و از نظر شرایط بیماری و نقطه سرایت آن به معاونت بهداشتی اطلاع داده شود تا اگر مورد خاصی هست در اسرع وقت رسیدگی شود .

وی وضعیت جنوب کرمان را در رعایت پروتکل های بهداشتی مثبت ارزیابی کرد و گفت: در جنوب کرمان فقط یک موج را تجربه کردیم؛ موج اول بیماری که تقریباً از اسفندماه سال گذشته با یک شیب کند از بیماری را داشته‌ایم و در جنوب کرمان حدود دو ماه آمار قابل توجهی را شاهد بودیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ادامه داد: موج بیماری که در آبان ماه شمال استان را بیشتر درگیر کرد، تقریباً در جنوب ملایم تر پشت سر گذاشتیم و امیدواریم با همین شرایط ادامه دهیم و در این موج هم دچار گرفتاری نشویم.

وی افزایش دما را نیز یکی از دلایل افزایش آمار مبتلایان دانست و گفت: البته در جنوب کرمان که از اسفند ماه با افزایش دما استفاده از دستگاه های خنک کننده بیشتر می شود برای ما از نظر انتقال بیماری مهم است اما با توجه به تجربه ای که پشت سر گذاشتیم و مردم این آموزش‌ها را متوجه شده‌اند امیدواریم این شرایط را طوری مدیریت کنند که دچار بیماری نشویم.

مکارم با این توضیح که مسئولیت مستقیم کادر بهداشت و درمان حفظ سلامت مردم است، گفت: اگر موردی از بیماری و یا هر تغییری از علائم بیماری مشاهده شود باید اطلاع داده شود و با حساسیت اکیپ‌های مراقبتی و حمایتی با استفاده از طرح شهید سلیمانی مراجعه کنند و رسیدگی لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کرمان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


40 عکس نقاشی دخترانه جدید، ساده، زیبا، فانتزی و آسان برای پروفایل