سرمایه گذاری 17 سرمایه‌گذار بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی نمین


سرمایه گذاری 17 سرمایه‌گذار بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی نمین

اردبیل - ایرنا - مدیر منطقه ویژه اقتصادی نمین استان اردبیل از اعلام آمادگی 17 سرمایه گذار بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه خبر داد.

بهمن آذروش روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: با حضور و سرمایه‌گذاری این تعداد، زمینه برای اشتغال سه هزار نفر دراستان فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: زیر ساخت‌های لازم در فاز اول این مجموعه به اتمام رسیده و در آن پروانه بهره‌برداری فاز پیشران به مساحت ۴۰۰ هکتار اخذ شده است و هم اکنون نیز حصار کشی و فنس کشی فاز اول بطول ۱۷ کیلومتر طبق استاندارد گمرکات انجام گرفته است.

آذروش اضافه کرد: با اجرا و تکمیل فازهای اول و دوم این منطقه و استقرار تمام واحدهای تولیدی و صنعتی میزان اشتغال این مجموعه به بالای ۱۵ هزار نفر خواهد رسید.

وی ادامه داد: عملیات اجرای فنس‌کشی، تکمیل ساختمان مرکزی به مساحت ۱۲۰۰ متر، طراحی طرح تفصیلی، اجرای پروژه گازرسانی، برق رسانی و روشنایی معابر، احداث سر درب ورودی، نگهبانی و عبور راه اصلی از لوله گاز، آماده‌سازی زمین و احداث ساختمان گمرک، احداث ساختمان آتش نشانی، پاسگاه و درمانگاه، احداث ساختمان انبار و بارانداز و مطالعات و خدمات مشاوره و توپوگرافی از اقدامات انجام شده در منطقه ویژه اقتصادی نمین می‌باشد.

آذروش با بیان اینکه مجموع منطقه ویژه اقتصادی نمین ۲ هزار و ۵۵ هکتار است، گفت: فاز دوم این طرح به طول هزار و ۱۵۰ هکتار بعد از اتمام فاز اول اجرایی می‌شود.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی نمین با اشاره به عملیات اجرایی کارخانه کریستال در منطقه اقتصادی ویژه نمین افزود: این کارخانه یکی از بزرگترین واخحدهای تولیدی در خاورمیانه محسوب می‌شود که عملیات اجرایی فاز اول این کارخانه ظرف مدت دو سه ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

او اضافه کرد: با تکمیل فاز اول ۶۰۰ نفر و با اجرا و تکمیل فاز های بعدی ۱۵۰۰ نفر در این مجموعه اشتغال می‌یابند.

وی با بیان اینکه بستر و فضا برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی نمین فراهم است، افزود: تامین زمین ارزان قیمت با هدف رونق تولید و اشتغال و معاف از عوارض گمرکی از جمله مشوق های لازم برای سرمایه گذاری در این منطقه است و در حال حاضر سرمایه‌گذرانی از کشورهای هندوستان و جمهوری آذربایجان برای سرمایه گذاری در آن اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی نمین تسهیل واردات و صادرات کالا، حمایت از صنایع داخلی، جذب فناوری‌های نوین، سرمایه‌گذاری در تولید و توسعه منطقه‌ای، پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی، ارتباط تجاری بین‌المللی، تحرک بخشی به اقتصاد منطقه‌ای، صادرات غیرنفتی، ایجاد اشتغال مولد، جذب سرمایه‌گذاری، معافیت گمرکی تا سقف ارزش افزوده، ورود ماشین آلات خط تولید، ابزار اداری بدون عوارض گمرکی و اشتغالزایی را از اهداف و مزایای منطقه ویژه اقتصادی در استان ذکر کرد.

طرح منطقه ویژه اقتصادی نمین در نزدیکی فرودگاه اردبیل در سال ۸۵ در هیات دولت و در سال ۸۹ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

عملیات اجرایی این منطقه تا زمان دوت تدبیر و امید آغاز نشده بود و در دولت یازدهم اجرایی و در دولت دوازدهم روند امور در آن سرعت گرفت.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اردبیل

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...