تشریح برنامه‌های سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی برای ارتقای عدالت آموزشی در مناطق روستایی و عشایری


رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در برنامه نیم‌نگاه رادیو سلامت  به تشریح برنامه‌های سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی برای ارتقای عدالت آموزشی به‌ویژه د...

تشریح برنامه‌های سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی برای ارتقای عدالت آموزشی در مناطق روستایی و عشایری

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در برنامه نیم‌نگاه رادیو سلامت به تشریح برنامه‌های سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی برای ارتقای عدالت آموزشی به‌ویژه در مناطق روستایی و عشایری پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، سید جواد حسینی در برنامه نیم‌نگاه رادیو سلامت، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش استثنایی در۱۷۰۰ مدرسه استثنایی و۲۰ هزار مدرسه پذیرا بیش از ۱۵۰ هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در ۷ گروه را تحت پوشش نظام تعلیم و تربیت قرار داده است.

وی بابیان اینکه عدالت آموزشی مهم‌ترین فرصت برای ایجاد عدالت در سایر ابعاد جامعه است، تصریح کرد: مهم‌ترین جریانی که به عدالت کمک می‌کند عدالت آموزشی و ایجاد فرصت تعلیم و تربیت برای همه آحاد جامعه است.

حسینی افزود: در این میان دانش آموزان با نیازهای ویژه بخشی از افراد جامعه هستند و وجود و تأسیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی گامی در جهت عدالت آموزشی است.

وی بابیان اینکه آموزش‌وپرورش استثنایی نزدیک به ۱۳ هزار دانش‌آموز مناطق روستایی و عشایری را تحت پوشش قرار داده است گفت: از این تعداد ۸ هزار و ۱۴۶ نفر در ۵۵۰ مدرسه خاص و ۱۴۱۷ کلاس استثنایی و ۴ هزار و ۵۵۸ نفر نیز در مدارس تلفیقی و در کنار دانش آموزان عادی در حال تحصیل هستند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی افزود: همچنین ۳۴ مدرسه شبانه‌روزی نیز به ۱۵۶۷ دانش‌آموز استثنایی خدمات ارائه می‌دهند و این مدارس نیز گامی در جهت عدالت آموزشی هستند.

وی با اشاره به خدمات حمایتی قابل‌ارائه به دانش آموزان استثنایی گفت: سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی در ۱۸ بخش خدمات حمایتی به دانش آموزان با نیازهای ویژه ارائه می‌کند که تاکنون بیش از ۳۴ هزار نفر به‌ویژه دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری از این خدمات استفاده کرده‌اند و در سال جاری نیز ۷ میلیارد تومان به این خدمات اختصاص‌یافته است.

حسینی ارائه سرویس ایاب و ذهاب به دانش آموزان استثنایی را گامی در جهت جلوگیری از ترک تحصیل دانست و گفت: تمامی دانش آموزان استثنایی به‌ویژه ۶۵۰ نفر از دانش آموزان استثنایی مناطق روستایی و عشایری در شش استان کرمانشاه، هرمزگان، ایلام، آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و فارس از سرویس ایاب و ذهاب خاص استفاده می‌کنند.

وی گفت: در راستای توانمندسازی معلمان بین ۸ تا ۴۰ ساعت آموزش برای توانمندسازی معلمان روستایی برگزارشده است تا این معلمان خدمات بهتری به دانش آموزان استثنایی روستایی ارائه دهند‌.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس عجیبی که منوچهر هادی از دخترش موقع سال تحویل رو کرد+ عکس