آیا هر روز می‌تواند پنجشنبه باشد؟ | کشیش امریکایی و آنچه از شادی می‌داند


آیا هر روز می‌تواند پنجشنبه باشد؟ | کشیش امریکایی و آنچه از شادی می‌داند

جوئل اوستین، کشیش و سخنران امریکایی در کتاب هر روز پنجشنبه است، تلاش می‌کند به مخاطب خود نشان دهد که چطور باید در مسیر دشوار زندگی، گنجینه شادمانی خود را نگه دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، زندگی امروزی، هر روز پیچیدگی‌های تازه‌ای پیش روی ما قرار می‌دهد، هر چند شاید برای انسان‌های هر عصری، همین‌طور بوده است و آنها در مواجهه با مسائل و مشکلات، پاسخ‌های خود را ساخته‌اند. ما هم هر روز سعی می‌کنیم به آنچه زندگی پیش رویمان می‌گذارد، پاسخ‌های درخوری بدهیم، هر چند برای یافتن پاسخ، با چالش‌های گوناگونی دست و پنجه نرم می‌کنیم. جوئل اوستین، نویسنده کتاب هر روز پنجشنبه است، تلاش کرده با ایجاد ارتباط با گروه‌های مختلف اجتماعی، شیوه‌هایی تازه برای ارتباط با جهان و زندگی پیشنهاد دهد.

جوئل اوستین یک کشیش و سخنران آمریکایی است. فردی که هر هفته می‌توانست ۱۶ هزار نفر را به صورت حضوری به پای سخنرانی‌های خود بکشاند. ویدیو یا فایل صوتی سخنرانی‌های هفتگی او توسط میلیون‌ها مخاطب در کشورهای مختلف دیده یا شنیده می‌شود. محل سخنرانی‌های جوئل اوستین کلیسای لیکوود است که بزرگترین کلیسای پروتستان در هیوستون ایالت تگزاس امریکا به شمار می‌رود. ترجمه کتاب او اکنون به چاپ هفتم رسیده است.

به گفته شبنم سمیعیان، مترجم کتاب راز موفقیت اوستین در این کتاب و نیز در بسیاری از سخنرانی‌ها خود تزریق این ایده به مخاطبش است که او مهمترین واحد انتخاب‌گر برای چینش موقعیت‌ها و ایجاد کیفیت در زندگی‌ات به شمار می‌رود و تصمیمات اوست که می‌تواند نوع نگرشش به زندگی را ایجاد کند. اوستین اهل دلگرمی دادن به مخاطب خود است اما نه از جنس دلگرمی‌های بی‌ثمر. او می‌گوید اینکه چطور زندگی می‌کنید به طور مستقیم به شما و انتخاب‌هایتان وابسته است. می‌توانید انتخاب کنید که هر روز شاد باشید و یا نباشید و البته هر دوی اینها راه به جایی خواهند برد که متفاوت از دیگری است. این کتاب، اثری انگیزشی است با داستان‌هایی مستند از سرگذشت انسان‌هایی که توانسته‌اند چیزی را تغییر دهند و زندگی متفاوتی داشته باشند.

این کتاب هفت بخش دارد. نخستین بخش آن به راهکارهایی ارائه می‌دهد برای به کار بستن توانایی‌های درونی و افزایش آن. بخش دوم، توجه مخاطب را به مسائلی جلب می‌کند که نباید نادیده بگیرد. کتاب در فصل سوم با عنوان «زندگی بی عصای زیر بغل» به موضوع نوع ارتباط فرد با جامعه ورود می‌کند و به نحوه تعامل و جلب رضایت صحیح در مواجهه با دیگران اشاره دارد. کتاب در ادامه و در فصل چهارم به ارائه راهکارهایی برای زندگی چالاک و به تعبیر نویسنده سَبُک می‌پردازد. راهکارهایی از جمله توانایی بخشودگی، غلبه بر دلسردی، داشتن روحیه انتقادی و دیدن توأم با عشق. در ادامه و در پنجمین فصل کتاب موضوع قدرت شفابخش خنده مورد توجه قرار گرفته است. موضوع فصل ششم مسأله تحقق بخشیدن به رویاهاست و طی آن نویسنده سعی کرده به ارائه راهکارهایی بپردازد که فرد را در پیروزی دیگران سهیم و تسکین دهنده آلامشان می‌کند و در هر دو مورد او را به نیروی جادویی محقق کننده رویاهایتان مبدل می‌کند. کتاب در پایان نیز با توصیه‌های درباره تشویق خود و به جای آوردن شکر نعمات پروردگار به پایان می‌رسد.

در معرفی کتاب آمده است: «نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد که میزان شادمانی مردم در روزهای پنجشنبه ده درصد افزایش می‌یابد. چرا؟ چون آخر هفته‌ها مردم هیجان زده‌اند، بنابراین تصمیم می‌گیرند شادتر باشند. آن‌ها در روزهای تعطیل ذهنشان را معطوف به این می‌کنند که بیشتر از زندگی‌شان لذت ببرند.» جوئل اوستین، سعی کرده است راهکارهایی ارائه دهد که مخاطبانش بتوانند هر روز هفته را مثل آخر هفته شاد باشند. هر چند رسیدن به شادی کار ساده‌ای نیست و احتمالا هر روز بیشتر از گذشته به داشتن ابزارهایی برای رسیدن به شادی و رضایت نیاز داریم.

این کتاب با عنوان اصلی Every day a Friday: how to be happier ۷ days a week اولین بار در سال ۹۳ توسط نشر ققنوس منتشر و امسال به چاپ هفتم رسیده است.

کد خبر 533047

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فرهاد مجیدی رقیب گل‌محمدی شد