احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز


احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: ویروس عامل بیماری کووید 19 در ماهیان بیماریزا نبوده و توصیه‌های بهداشتی صرفاً به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی، اظهار کرد: تاکنون این موضوع که ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ بتواند ماهیان را درگیر کند به اثبات نرسیده اما باید مراقب بود تا این ویروس به صورت مکانیکی از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز به انسان منتقل نشود.

وی در ادامه تاکید کرد: توصیه می کنیم در صورت تماس با ماهی و یا آبی که در آن ماه قرمز نگهداری می شود، بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون کاملاً بر اساس پروتکل های بهداشتی و یا با استفاده از مواد ضدعفونی کننده‌ مناسب، بشوئیم.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه مازندران

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 با معنی و تفسیر دقیق