لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز باتعطیلی دوهفته‌ای/افزایش ابتلای کادر درمان خوزستان به کرونا


لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز باتعطیلی دوهفته‌ای/افزایش ابتلای کادر درمان خوزستان به کرونا

یک ماه از خیز کرونا در خوزستان می‌گذرد؛ به گفته سخنگوی ستاد استانی مدیریت کرونا، بار مراجعه به بیمارستان‌ها بسیار زیاد و خیل مراجعه‌کنندگان به مراکز بهداشتی برای نمونه‌گیری هر روز افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، خوزستان در روزهای پیچیده‌ای سرگردان است. وزیر بهداشت در جدیدترین اظهار نظرش درباره این وضعیت گفته که صحنه‌های دردناکی را در خوزستان شاهد هستیم.

مسئولان درمانی خوزستان بر مراجعه زودهنگام بیماران به بیمارستان‌ها تاکید دارند تا درمان زودتر آغاز شود تا شاید آمار مرگ و میر کاهش یابد. آنها هشدار می‌دهند که مرگ در کووید - ۱۹ بسیار دردناک و با زجر تنفسی بیمار همراه است و همه اینها در حالی است که خوزستان هنوز بین یک بام و دو هوای محدودیت‌ها معلق است؛ بازارها نصفه و نیمه باز، بازارچه‌ها شلوغ و مردم در رفت و آمد.

لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز باتعطیلی دوهفته‌ای/افزایش ابتلای کادر درمان خوزستان به کرونا

دبیر شورای سلامت اهواز مطرح کرد

لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز با تعطیلی دو هفته‌ای

دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به وضعیت نابسامان بازارچه‌های حاشیه شهر و اصناف دیگر بازارها گفت: ظرفیت برای کنترل بازارها و اصناف مختلف محدود است؛ اگر می‌خواستیم وارد مرحله‌ای شویم که کل اصناف تعطیل شوند، باید همان لاک داون دو هفته‌ای اعمال می‌شد که در حوزه اختیارات ما نیست.

دکتر مهران احمدی‌بلوطکی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آمار مراجعه‌کنندگان به مراکز بهداشتی منتخب نمونه‌گیری بالا است که این وضعیت ماحصل ترددها در بازارها و خیابان‌ها است.

وی افزود: تا چند روز پیش می‌گفتیم گلستان و کیانپارس بزرگترین مراکز آلودگی در غرب اهواز هستند اما اکنون مراکز آلوده به حاشیه شهرها کشیده شده است.

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: در یکی دو روز اخیر میزان مراجعه‌کنندگان از محله‌های کوی علوی و شیخ‌بهاء بسیار بالا بوده و بار مراجعه بسیار در حال افزایش است؛ هر چند توانسته‌ایم ورودی بیمارستان‌ها را کنترل کنیم اما ظرفیت‌ها تا جایی جواب می‌دهد.

احمدی‌بلوطکی افزود: در این شرایط، مردم در بازارچه‌های حاشیه شهر در حال فروختن سلامتی خود و خرید کرونا هستند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با اشاره به وضعیت نابسامان بازارچه‌های حاشیه شهر، تصریح کرد: زمانی که به بازارچه کیان رفتم به حال خودمان افسوس خوردم؛ در این بازارچه کسی از ماسک اسفاده نکرده بود. شاید از هر ۱۰۰ نفر تنها پنج نفر ماسک استفاده کرده بودند و ماسک‌های این افراد نیز فوق‌العاده آلوده بود؛ ماسک نزدن بهتر از استفاده از ماسکی است که یک هفته استفاده شده است. برخی نیز ماسک آلوده خود را در می‌آورند و زیر پای مردم می‌اندازند که در این موارد، نگرانی‌های جدی داریم.

وی افزود: چگونه بدون کنترل بازارچه‌ها، بیماری کنترل می‌شود؟ چنین چیزی محال است. از مردم می‌خواهیم مایحتاج خود را برای چندین روز خریداری و از تردد روزانه در بازارچه‌ها پرهیز کنند.

دبیر شورای سلامت اهواز با تاکید بر لزوم همکاری بیشتر اصناف در کنترل بیماری، تصریح کرد: اکنون بار اصلی کار بر دوش حوزه بهداشت افتاده است و در حال تلاش حداکثری هستیم تا با بیماریابی فعال، ورودی بیمارستان‌ها کنترل شود و این امر محقق نمی‌شود مگر با کنترل بازار و اصناف.

وی با اشاره به اینکه همه دستگاه‌های ذیربط برای اعمال محدودیت‌ها پای کار هستند، بیان کرد: با این وجود، ظرفیت برای کنترل بازارها و اصناف مختلف محدود است؛ اگر می‌خواستیم وارد مرحله‌ای شویم که کل اصناف تعطیل شوند، باید همان لاک داون دو هفته‌ای اعمال می‌شد که در حوزه اختیارات ما نیست.

احمدی‌بلوطکی گفت: در برخی مناطق، اصناف همکاری خوبی دارند اما در برخی مناطق، نه تنها پس از ساعت ۲۱ بلکه در طول روز همکاری خوبی ندارند. گشت‌ها و پلمب‌ها را چندین برابر کرده‌ایم اما چقدر باید اخطار بدهیم و پلمب کنیم؟ مردم باید بیشتر همکاری کنند.

لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز باتعطیلی دوهفته‌ای/افزایش ابتلای کادر درمان خوزستان به کرونا

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز هشدار داد

افزایش ابتلای کادر درمانی خوزستان به کرونا / خروج تدریجی پرسنل از سیستم

ایسنا/خوزستان رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز با هشدار نسبت به افزایش درگیری کادر درمانی گفت: در حال ورود به مرحله افزایش ابتلای پرسنل هستیم و به تدریج خروج پرسنل از سیستم آغاز می‌شود و در نتیجه، کیفیت خدمات کاهش می‌یابد.

دکتر محمد آرزومند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: قطعا زمانی که لود مراجعه بیشتر و میزان بیماران بیش از ظرفیت بیمارستان‌ها شود، مخاطراتی برای پرسنل در پی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: در این شرایط، بار مواجهه پرسنل با بیماران آلوده بیشتر می‌شود و ریسک درگیری بالاتر می‌رود که اکنون با این شرایط مواجه هستیم.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز ادامه داد: هر کدام از پرسنل که درگیر بیماری شود، دو هفته از سیستم درمان خارج می‌شود و بار وظایف وی بر دوش دیگر پرسنل می‌افتد. از طرفی نیز میزان مراجعه بیماران کاهش نیافته است و بنابراین ریسک درگیری پرسنلی که در حال فعالیت هستند بالاتر می‌رود.

آرزومند با هشدار نسبت به افزایش درگیری کادر درمانی گفت: در حال ورود به مرحله افزایش ابتلای پرسنل هستیم و به تدریج خروج پرسنل از سیستم آغاز می‌شود و در نتیجه، کیفیت خدمات کاهش می‌یابد.

وی عنوان کرد: از مردم می‌خواهیم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی سلامت خود را حفظ و به سیستم درمانی کمک کنند.

رئیس بیمارستان خبر داد

افزایش ظرفیت پذیرش کرونا در بیمارستان گلستان اهواز

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و ‌درمانی گلستان اهواز از اختصاص ۵۰ تخت ICU و جنرال دیگر به بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان خبر داد.

دکتر میثم معزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از شب گذشته (جمعه) ۵۰ تخت ICU و جنرال به تخت‌های اختصاص‌یافته به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان گلستان افزوده شد.

وی افزود: در حال حاضر ۲۰۰ تخت بخش‌های بستری بیمارستان گلستان، مختص بیماران مبتلا به کرونا است.

لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز باتعطیلی دوهفته‌ای/افزایش ابتلای کادر درمان خوزستان به کرونا

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در استان:

مرزهای خوزستان تا ۲۰ اسفند بسته‌اند / همه مسافران باید تست بدهند

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان از تشدید کنترل ورودی‌ها و خروجی‌های استان از امروز خبر داد.

ولی‌الله حیاتی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص نظارت بر خروج مسافران از خوزستان اظهار کرد: فرودگاه‌های استان خوزستان بدون در دست داشتن تست منفی کرونا اجازه ورود به مسافران را نمی‌دهند. مسافرانی که به راه آهن و پایانه‌های مسافربری نیز مراجعه می‌کنند حتما باید تست منفی کرونا را به همراه داشته باشد.

وی افزود: همه مسافرانی که قصد دارند با هواپیما، قطار و اتوبوس بین شهری تردد کنند حتما باید تست کرونا به همراه داشته باشند و در غیر این صورت از سوار شدن آن‌ها جلوگیری می‌شود.

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: کنترل ورودی‌ها و خروجی‌های استان خوزستان از امروز شنبه تشدید می‌شود.

حیاتی بیان کرد: کنترل مرزهای خوزستان در ترددهای بازارچه‌های صادراتی نیز تشدید می‌شود و از کارگران و کارکنان بازارچه‌های مرزی نیز تست سریع کرونا گرفته می‌شود.

وی افزود: نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و دستورات ستاد مدیریت کرونا در شهرها تشدید خواهد شد و مدیرانی که رعایت پروتکل‌ها در ادارات تحت تصدی آن‌ها به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است، از استاندار خوزستان تذکر کتبی دریافت می‌کنند.

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: مرزهای خوزستان با کشور عراق برای تردد مسافران تا ۲۰ اسفندماه مسدود است و برای بعد از این تاریخ نیز تصمیم گرفته خواهد شد.

لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز باتعطیلی دوهفته‌ای/افزایش ابتلای کادر درمان خوزستان به کرونا

نماینده دشت آزادگان:

وزیر بهداشت شخصا وضعیت کرونا در خوزستان را مدیریت کند

نماینده دشت آزادگان گفت: انتظار داریم در شرایط فعلی، وزیر بهداشت شخصا به خوزستان سفر کند و وضعیت را از نزدیک و درون خود استان خوزستان مدیریت کند.

قاسم ساعدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شرایط گسترش شیوع کرونا در خوزستان اظهار کرد: وضعیت شیوع کرونا در استان خوزستان اصلا خوب نیست و در این شرایط، توجه چندانی نیز به خوزستان نمی‌شود.

وی افزود: انتظار داریم در شرایط فعلی، وزیر بهداشت شخصا به خوزستان سفر کند و وضعیت را از نزدیک و درون خود استان خوزستان مدیریت کند.

نماینده دشت آزادگان و هویزه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در خوزستان ۱۱ شهرستان وضعیت قرمز و حتی بالاتر از قرمز دارند و ویروسی که در استان خوزستان گسترش یافته نیز از نوع جهش‌یافته انگلیسی است که دارای کشندگی بسیار بالایی است.

ساعدی افزود: روز به روز شاهد افزایش آمار تلفات ویروس کرونا در خوزستان هستیم و کرونای انگلیسی از کودکان و جوانان تا سالمندان را درگیر کرده و به هیچکس رحم نکرده است.

لزوم کنترل بازارهای نابسامان اهواز باتعطیلی دوهفته‌ای/افزایش ابتلای کادر درمان خوزستان به کرونا

سرپرست معاونت درمان علوم پزشکی اهواز:

می‌توانیم شاهد موتاسیون ایرانی کرونا هم باشیم

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به شدت سرایت ویروس در خوزستان، مراجعات به بیمارستان‌ها در واحد زمان نسبت به پیک‌های قبلی بیشتر شده است و این مساله ما را تحت فشار قرار داده است.

دکتر فرهاد سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص شدت سرایت ویروس جهش‌یافته کرونا اظهار کرد: زمانی که شدت سرایت و تکثیر ویروسی زیاد می‌شود، جهش یا موتاسیون در آن اتفاق می‌افتد و این جهش، اجتناب‌ناپذیر است. این جهش ممکن است در هر کشوری رخ دهد و آنچه که در اهواز با آن مواجه هستیم سوش جهش‌یافته کرونا است.

وی افزود: آزمایش‌های میکروب‌شناسی انجام‌شده روی ویروس کرونا نشان می‌دهد که سوش ویروس با آنچه در پیک‌های قبلی کرونا در خوزستان با آن مواجه بوده‌ایم، متفاوت است و شدت سرایت آن نیز بسیار بیشتر است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: با توجه به این جهش به وجود آمده در ویروس، می‌توانیم شاهد موتاسیون ایرانی کرونا نیز باشیم و حتی ممکن است در ماه‌های آینده موتاسیون دیگری نیز شاهد باشیم زیرا این مساله در ماهیت ویروس است که وقتی به شدت زیاد سرایت می‌کند و منتشر می‌شود، موتاسیون در آن رخ می‌دهد و شاید نام‌گذاری برای آن، چندان علمی نباشد.

سلطانی گفت: این جهش یا موتاسیون می‌تواند در ایران برای ویروس کرونا اتفاق بیافتد و شاهد سوش جدیدی برای کرونا باشیم.

وی افزود: با توجه به شدت سرایت ویروس در خوزستان، مراجعات به بیمارستان‌ها در واحد زمان نسبت به پیک‌های قبلی بیشتر شده است و این مساله ما را تحت فشار قرار داده است.

این خبر تکمیل می‌شود

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خوزستان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بازیگر ایرانی زیباترین پسر جهان شد ! / این پسربچه بعد 14 سال جذابترین شد + عکس های مدلی...