طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی


طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی

پارسینه: در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی مشهدی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی

در مطلب زیر با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آماده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی

خمیر شیرینی آلمانی پمینا یک بسته
قالب شیرینی چهار عدد
گلیز شکلاتی سوربن به مقدار لازم
گلیز توت‌فرنگی سوربن به مقدار لازم
گلیز ساده به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
دانه کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی

شیرینی مشهدی یکی از شیرینی‌های محبوب و خوشمزه‌ای است که معمولا در ایام عید کنار دیگر خوراکی‌ها و تنقلات روی میز پذیرایی دیده می‌شود؛ اما به علت طرز تهیه سخت و پر جزئیات این شیرینی مربایی اغلب افراد ترجیح می‌دهند تا آن را از بیرون تهیه کنند. حالا شما می‌توانید با تهیه خمیر شیرینی آلمانی آماده پمینا به سادگی و بدون دردسر لذت پخت یک شیرینی خوشمزه را در خانه تجربه کنید. در ابتدا کافی است قبل از هر چیزی خمیر شیرینی آماده را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند تا یخ‌زدایی شده و کم‌کم نرم شود.

سپس خمیر شیرینی را از بسته بندی خارج کرده و به مدت سه دقیقبه با دست خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شده و آماده شود. بعد از اینکه خمیر شیرینی شما خوب ورز داده شد ان را با وردنه صاف کنید و با قالب‌های شکل‌دار دایره‌ای، بته‌جقه یا با طرح گل آن را برش بزنید. در آخر وسط خمیر شیرینی‌ها را نیز با یک قالب دایره کوچک ببرید و خالی کنید. خمیر‌های کوکی قالب زده شده را با فاصله روی سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد فر قرار دهید تا اماده شوند.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه زمانی که شیرینی‌خا خوب پخته شدند ان‌ها را از فر بیرون بیاورید و روی سینی فلزی مخصوص شیرینی‌پزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس روی نصف شیرینی‌ها را با گلیز شکلاتی بپوشانید و باقیمانده شیرینی‌ها را روی آن قرار دهید. حالا تقریبا شیرینی مشهدی شما اماده است.

فقط کافی است روی شیرینی‌ها را با قلمو به گلیز ساده آغشته کنید و سپس سطح آن‌ها را به دلخواه با پودر پسته، پودر نارگیل یا دانه‌های کنجد بپوشانید. در اخر هم گلیز توت‌فرنگی را در قیف شیرینی‌پزی بریزید و وسط شیرینی‌های آماده را با آن تزئین کنید. حالا شیرینی مشهدی شما آماده چیده شدن در کنار دیگر تنقلات عیدتان است؛ نوش جان!

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید