طرز تهیه نان خامه ای قیفی


طرز تهیه نان خامه ای قیفی

پارسینه: در مطلب زیر طرز تهیه نان خامه ای قیفی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

طرز تهیه نان خامه ای قیفی

مواد لازم

آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
پودر قند یا شکر ۲ لیوان
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کره ۳ قاشق غذا خوری
آب ولرم ۱/۴ لیوان
پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱ لیوان

طرز تهیه

پودر خمیر مایه فوری را با آب ولرم مخلوط کنید و ۵ دقیقه استراحت دهید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه آرد الک شده و نمک را کم کم اضافه و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید

خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و در ظرف را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱ – ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن ۲ برابر شود ( هرچه محیط گرم تر باشد خمیر زودتر حجیم میشود ).

پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را خوب پهن کنید ، نوارهای باریکی از خمیر برش بزنید ( نوارها باید نازک و به یک اندازه باشند )

دور قیف مخروطی فلزی یا هر وسیله فلزی مشابهی که دارید چرب کنید و خمیر را از قسمت باریک تر به سمت پهن تر رول کنید.

تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید و داخل سینی فر بچینید سپس سینی را داخل فری که از ۳۰ دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا خمیرها طلایی و ترد شوند

سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند.

برای تهیه کرم سفیده های تخم مرغ و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد

نان خامه ای را پس از سرد شدن از قیف خارج کنید سپس داخل نان ها را با کرم پر کنید و ۱ – ۲ ساعت کناری قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد سپس روی نان ها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
منبع: پاپیون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج