واحدهای تولیدی بحرانی در اولویت ستاد اقتصاد مقاومتی


واحدهای تولیدی بحرانی در اولویت ستاد اقتصاد مقاومتی

رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: واحدهای تولیدی دارای بحران جهت بررسی در ستاد اقتصاد مقاومتی اولویت دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ نورالله قدرتی، رئیس کل دادگستری استان قزوین در دومین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور با اجرای انقلابی رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی برطرف می شود و تولید از مباحث مهمی است که نباید مورد تساهل قرار بگیرد.

رییس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به این که دشمنان نظام همواره برنامه‌ریزی‌های متعددی را بر روی اقتصاد ایران انجام داده اند، بیان کرد: در این میان دشمن بر روی مسائل اقتصادی متمرکز شده و با توجه به این شرایط تنها راه برون‌رفت از این وضعیت، تقویت تولید داخلی و اتکا به توانمندی‌های کشور و ایستادگی است.

او با اشاره به این که بر اساس منویات مقام معظم رهبری تمام اجزای نظام باید برای تحقق این هدف مهم تلاش کنند، بیان کرد: طی سال‌های اخیر کارهای خوبی در این حوزه انجام شده و بی شک تحقق این امر از عهده دولت به تنهایی برنمی‌آید، از این رو قوه قضاییه هم به ویژه بعد از انتصاب آیت الله رئیسی بر آن است که به بخش خصوصی و دولت در این بخش کمک کند تا تولید داخل مورد حمایت قرار گیرد.

قدرتی گفت: این ستاد به منظور تقویت و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی در سطح استان فعال شده و در این حوزه سعی بر این است چالش‌ها و موانع حقوقی و قانونی سر راه تولید با استفاده از ظرفیت‌های قانونی برداشته شود.

او افزود: بهترین خدمت به مردم رسیدگی به وضعیت معیشتی مردم است و بر همین اساس نیز مقام معظم رهبری سال های متمادی را در حوزه اقتصاد نامگذاری کردند تا تمرکزها بر این اصل مهم افزایش یابد.

رییس کل دادگستری استان قزوین خاطر نشان کرد: اولویت بندی مشکلات باید در دستور کار قرار گرفته و واحدها بر حسب اولویت‌ها و بحران در کارگروه های ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مورد رسیدگی قرار گیرند و در این مورد مورد پایه های اطلاعات موجود نزد اعضای ستاد است.

او گفت: تولید کنندگان باید مدیران را حامی خود و تولید بدانند و با خیال راحت و تمرکز بیشتری به دنبال تقویت صنعت و اقتصاد کشور باشند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با تاکید بر این یکی از راهکارهای اساسی برای پیشگیری از وقوع جرم را فعال کردن واحدهای تولیدی و اشتغال دانست و افزود: به طور حتم با ایجاد اشتغال و رفع بیکاری، از ارتکاب جرائم و ناهنجاری های اجتماعی کاسته شده در نتیجه ورود پرونده‌ها به سیستم قضایی نیز کاهش می‌یابد و مهم تر از همه موجب دلگرمی مردم به نظام اسلامی می شود.

46

کد خبر 1507507

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه استانها

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چرا انسان های مدرن جایگزین نئاندرتال‌ها شدند؟