لوگوی فرودگاه پیام بالاخره عوض شد


لوگوی فرودگاه پیام بالاخره عوض شد

ICTna.ir - لوگوی فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام بالاخره عوض شد و از ساختار و ماهیت لوگوی شرکت مخابرات ایران فاصله گرفت. به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، مدیر عامل فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام با اعلام این خبر گفت: با توجه به افزوده شدن ماموریت های جدید به...

ICTna.ir - لوگوی فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام بالاخره عوض شد و از ساختار و ماهیت لوگوی شرکت مخابرات ایران فاصله گرفت.
لوگوی فرودگاه پیام بالاخره عوض شد
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، مدیر عامل فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام با اعلام این خبر گفت: با توجه به افزوده شدن ماموریت های جدید به اهداف شرکت خدمات هوایی پیام و تبدیل آن به منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی و با هدف بروز رسانی و نشان دادن هر چه بیشتر ظرفیت و پتانسیل های این منطقه، تصمیم بر آن شد که نسبت به تغییر لوگوی منطقه که در واقع نشان دادن هویت و جایگاه واقعی آن است اقدام شود.
به گفته نادر ثناگو مطلق با توجه به این که خط و خوشنویسی یکی از بارزترین عناصر بصری در فرهنگ ایرانی محسوب می شود نشانه جدید از دوخط کاملا ایرانی ( شکسته و نستعلیق) و ملهم از (مرغ های بسم الله) به صورت کاملا مدرن و نو طراحی شده است با این ویژگی ضمن هماهنگی با موضوع نشانه که مربوط به فرودگاه است نماد پرنده را تداعی میکند.
مدیرعامل فروگاه پیام میگوید فرم دایره ضمن ایجاد انسجام و اشاره به کره زمین حس سیال و پویایی را در خود دارد. در رنگ بندی متناسب با موضوع نشانه از رنگ آبی استفاده شده است.
فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام واقع در شهر کرج به فاصله ۳۵ کیلومتری تهران در استان البرز می‌باشد. این فرودگاه در سال ۱۳۷۱ تأسیس شد اما به‌طور رسمی در سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را شروع کرد. منطقه ویژه اقتصادی پیام در محدوده‌ای به وسعت ۳۶۰۰ هکتار در اراضی ۱۰ هزار هکتاری فرودگاه بین‌المللی پیام در استان البرز تأسیس شده‌است. هدف از تأسیس این منطقه ویژه اقتصادی، حمل و نقل بار هوایی و پستی، فرآوری کالا، انبارداری، خدمات سردخانه‌ای، صنایع ارتباطات و فناوری اطلاعات و صادرات است.
فرودگاه پیام توسط شرکت خدمات بین‌المللی هوایی پیام اداره می‌شود و متعلق به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.
هم اکنون از این فرودگاه و منطقه ویژه آن برای اهدافی همچون ترانزیت باربری، حمل و نقل تجاری و پست کالا در کار گسترش صنایع ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور استفاده می‌شود. همچنین با همکاری آموزش هوانوردی پارسیس و ارتا کیش، هما و بوتیا ماهان، پروازهای آموزش خلبانی نیز در این فرودگاه انجام می‌پذیرد.
از شهریور ۹۷ این فرودگاه علاوه بر باری بودن قابلیت مسافربری هم به خود گرفت و در حال حاضر پروازهای این فرودگاه به مقاصد مشهد مقدس، کیش، اهواز و یزد برقرار است و به زودی به مقاصد جدیدی مانند شیراز، تبریز و ... پرواز خواهد داشت.


عکس صبح بخیر زمستانی | 130 عکس نوشته صبح بخیر زمستانی