اگر برای افطار مهمان دارید میتوانید با این دلمه سنتی شهر کرمان از او پذیرایی کنید. مطمئن باشید که هیچ وقت مهمانی افطاری در خانه شما را فراموش نمیکند.
مواد لازم برای ۶ نفر ۲۵۰ گرم برگ مو
۱ پیمانه برنج آبکششده
۲ /۱ پیمانه باقلا نیمپز شده
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۲ /۱ پیمانه شوید تازه خردشده
۱ پیمانه سکنجبین
به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
-۱ ابتدا در یک ظرف آب بریزید و بگذارید روی اجاق تا جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد برگهای مو را برای ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که رنگ برگها عوض شوند درون قابلمه بریزید و بعد آبکش کنید.
۲ -پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
۳ -حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و به آن کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.
۴ -برنج، باقلا و شوید را به گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۵ -حالا از مواد دلمه بردارید، درون برگ بگذارید و برگ را هر جور که دوست دارید بپیچید.
۶ -کف قابلمه کمی روغن بریزید و دلمهها را بچینید. شربت سکنجبین راروی دلمهها بریزید، در قابلمه را هم بگذارید و شعله را کم کنید تا دلمهها خوب بپزند.
تمامی مواد را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله بگذارید تا قوام بیاید. برای دلمه، بهتر است شربت را کمی رقیق بردارید.
مواد لازم
۱ -پیمانه شکر
۲ -پیمانه آب
۲ -قس سرکه