از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها


از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

در این بسته اخباری شامل، نطق کاندیدای انتخابات پیش از آغاز مناظره، یک بام و دوهوای اصلاحات و اعتدال و تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها را تقدیم خوانندگان می کنیم.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، امروز 15 خرداد 1400 نخستین روز مناظرات انتخاباتی نامزدها بود.

نامزدها با قرار گرفتن جلوی دوربین و در انظار عمومی به تشریح برنامه های خود پرداختند؛ دو مرحله دیگر از این مناظرات باقی مانده است و معمولاً در انتخابات ها این مناظرات در شکل گیری آرای مردم بسیار تأثیر می گذارد.

افزون بر این موارد، با آغاز مناظرات انتخاباتی، تنور انتخابات در کشور گرم و گرم تر شده و حالا آرام آرام باید خود را برای شکل گیری حماسه ای بزرگ و دشمن شکن در 28 خردادماه کنیم.

در این بسته انتخاباتی اخباری شامل، اطلاعیه شورای نگهبان در خصوص بیانیات رهبر انقلاب، اظهارات کاندیدای انتخابات پیش از آغاز مناظره، یک بام و دوهوای مدعیان اصلاحات و اعتدال، تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها و اخباری از گوشه و کنار انتخابات را تقدیم خوانندگان گرامی می کنیم.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

گزارش‌های خلاف در نظریه نهایی شورای نگهبان درباره صلاحیت‌ها مؤثر نبوده است

شورای نگهبان درباره بیانات مهم امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، اطلاعیه‎ ای صادر کرد؛ متن کامل این اطلاعیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شورای نگهبان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام صادق علیه السلام و سالگرد رحلت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه معمار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز حادثه پانزدهم خرداد ماه و با تقدیر و تشکر از رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی اعلام می‌نماید، در حین بررسی صلاحیت‌های داوطلبان ریاست جمهوری و پس از آن، در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها با استناد به بعضی از گزارش‌های نادرست و غیرمستند در مورد برخی داوطلبان محترم و بستگان ایشان نسبت‌های نادرستی داده شده است.

شورای نگهبان ضمن تاکید بر حفظ حرمت اشخاص و محکوم نمودن هتک حرمت و حیثیت داوطلبان و خانواده‌های ایشان از کلیه رسانه‌ها موکدا می‌خواهد با توجه به محرمانه بودن بررسی صلاحیت‌ها در این شورا و با عنایت به اینکه در بررسی‌ها مجموعه‌ای از موضوعات، مستندات و مدارک مورد ارزیابی قرار گرفته و برخی گزارش‌های نادرست در نظریه نهایی شورای نگهبان موثر نبوده است، از گمانه‌زنی و استناد به امور غیرواقعی و نادرست اجتناب نمایند.

در پایان طول عمر و سلامتی مقام معظم رهبری دامت برکاته را از خداوند متعال مسالت می‌نماییم.

شورای نگهبان

۱۴ خرداد ماه ۱۴۰۰

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

رقبای من ناکارآمدی،‌ فساد و وضعیت موجود است

آیت الله سید ابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بدو ورود خود به محل مناظرات انتخابات در صداو سیما گفت: پرچمی که امام برافراشت و شهدای 15خرداد دنبال آن بودند اجرای و عدالت و مبارزه با فساد و تبعیض بود.

وی افزود: امروز بعد از 40 سال از انقلاب اجرای عدالت موضع مهم است و ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور ضروری است و مردم تغییر می خواهد و وضع موجود موجب نگرانی جوانان است و لازمه تغییر وضع موجود حضور با معنی مردم در صحنه و تصمیم و اراده ملت است.

آیت الله رئیسی افزود: رقیبانی که مشاهده می‌شوند محترم هستند ولی رقیب خودم را ناکارآمدی،‌ فساد و وضعیت امروز که مردم آن را که نمی‌پسندند و از آن گله مندند و در جامعه ناامیدی را رواج می‌دهد می‌دانم.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

رقیب من کسی است که کشور را معطل کند و هر روز بهانه‌ای بیاورد

سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، در بدو ورود به صداوسیما برای حضور در مناظره اقتصادی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری، در جمع خبرنگاران گفت: متأسفانه کشور در هشت سال اخیر روند کندی داشت و آنطور که باید اداره نشد و متوقف شد.

وی ادامه داد: در این هشت سال ما کارهای جدی انجام دادیم و سایه به سایه، دولت و تحولات را دنبال کردیم و برنامه ای را نوشته‌ایم.

جلیلی با بیان اینکه کشور امروز این ظرفیت را دارد که جهش پیدا کند و صرفاً اداره نشود، گفت: امروز رقییب ما کسی است که بخواهد کشور را متوقف و معطل کند و هر روز بهانه‌ای داشته باشد.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: کشور در هشت سال آینده نه‌تنها اداره بلکه باید یک جهش در شأن ملت ایران داشته باشد.

جلیلی درباره روش خود در مناظرات گفت: روش ما این است که با اقناع و اخلاق اسلامی، برنامه‌های خود را به مردم عزیز اعلام کنیم.

وی افزود: حضور پرشور و گسترده مردم در انتخابات و تعقیب مناظرات و در نهایت انتخاب آگاهانه، می‌تواند کشور را به یک جهش قابل اعتنا برساند.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

رقیب من مسببان وضعیت موجود کشور هستند/ باید از میراث انقلاب دفاع کنیم

محسن رضائی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران و قبل از آغاز اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: سالگرد 15 خرداد را گرامی می‌دارم؛ سالگردی که نقطه جدیدی در حیات سیاسی ملت ایران رقم خورد.

وی افزود: من برای دفاع از ملت ایران و دفاع از میراث انقلاب به مناظرات ریاست جمهوری آمدم تا بتوانم برنامه‌های خود را اعلام کرده و حرف‌ها و نظراتم را مطرح کنم؛ به عنوان نماینده ملت و سرباز وطن، از این میراث بزرگ پاسداری خواهم کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه آمادگی کاملی دارم که با افرادی که وضعیت موجود در کشور را بوجود آورده رقابت کنم تصریح کرد: هرکدام از آقایانی که مقصر وضعیت موجود بوده و مسبب وضعیت موجود هستند رقیب من محسوب می‌شوند که یا خودشان مستقیماً در این انتخابات شرکت کرده باشند و چه نمادی از دولت‌ها و مجالس گذشته باشند که وضعیت کشور را به این روز رسانده‌اند.

رضائی تصریح کرد: من جز برای دفاع از ملت ایران و جز با زبان حقیقت گفتن مسیر دیگری را در پیش نخواهم گرفت، ولی در این رابطه بسیار قوی عمل خواهم کرد و هیچ‌ نوع مسامحه‌ای را به خودم راه نخواهم داد و امیدوارم که بتوانم وظیفه و مسئولیت سنگینی که شهدا بر دوش من گذاشته‌اند در این مناظرات ادا کنم.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

آمده‌ام که زیر میز روش کشور داری بزنم

سیدامیرحسین زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در بدو ورود به سازمان صداوسیما به منظور شرکت در مناظرات تلویزیونی طی سخنانی، اظهار داشت: من حل مشکل را در جابجا شدن اشخاص نمی‌دانم، مشکلات پایدارتر از اینهاست نوع کشورداری و حکمرانی ما مشکل دارد.

وی افزود: انقلاب اسلامی علیرغم توفیقاتی که داشته نظام اداری را نتوانسته براساس آرمان ها تغییر کند.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: برای تحول عظیم پا به میدان گذاشتم من صدای جوانان، زنان بانوان و دختران هستم.

این کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری اظهار داشت: صدای سربازان و آسیب دیدگان از بورس هستم، من رقیب خود را شخص نمی‌دانم، من به قول ضرغامی آمده ام تا زیر میز بزنیم البته نه میز اشخاص بلکه زیر میز روش کشور داری.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

این حق مردم نیست که با این وضعیت اقتصاد و معیشت زندگی کنند

علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بدو ورود خود به محل مناظرات انتخابات در صدا و سیما در جمع خبرنگاران گفت: امروز روز 15 خرداد را بزرگ می‌شمارم و بر امام و شهدا درود می‌فرستم. امروز می‌خواهم با استدلال و منطق و با عدد و رقم با کسانی که در حال رقابت هستند وارد مناظره شوم.

وی افزود: امروز مواردی را مطرح می‌کنم تا واقعیت تطبیق داده شد و شعار نباشد و به ارائه راهکار برای عبور از مشکلات خواهم پرداخت.

زاکانی گفت: توانمندی داخل کشور بالا است. اینکه چرا با این وضع اسفناک ارائه می‌شود، نشان از ناکارآمدی و قبیله‌سالاری است که من با این موارد رقابت خواهم کرد.

وی اضافه کرد: این حق مردم نیست که با این وضعیت اقتصاد و معیشت زندگی کنند، چرا که گرسنگانی داریم که باید سنگ بر شکم خود ببندند تا بتوانند بخوابند.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله بتوانم در صورت پیروزی همین مشکلات کشور را برطرف کنم.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

آمده‌ام برای مقابله با جریانی که تلاش می‌کند کشور را با سیاسی کاری اداره کنند

عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به منظور شرکت در مناظرات انتخاباتی وارد صداوسیما شد.

وی در بدو ورود به ساختمان برگزاری مناظرات در جمع خبرنگاران گفت: من الان یک شهروند عادی هستم، تا چند روز پیش رئیس بانک مرکزی بودم. یک استاد دانشگاه هستم که آمدم در مقابل یک جریانی که تلاش می‌کنند کشور را با سیاسی کاری اداره کنند.

همتی اضافه کرد:‌ می‌خوام به آن‌ها بگویم بحران و مشکلات اقتصادی راه‌حل دارد.

وی ادامه داد: من آمده‌ام بگویم که به حصر ایران باید پایان دهیم آمدم بگویم که اقتصاد ایران را باید از حصر سیاست خارج کنیم. آمده‌ام بگویم که جوانها را باید از حصر مقررات خارج کنیم، آمده‌ام بگویم که نفتمان را باید از حصر آمریکا خارج کنیم و از همه مهمتر آمده‌ام بگویم که مردم را از حصر یک جریانی که پنج نامزدشان در این انتخابات حضور دارند خارج کنیم.

رئیس سابق بانک مرکزی دولت دوازدهم گفت: رقیب من همین ۵ نامزد هستند من رقیب ندارم ولی قهر مردم با صندوق مهمترین رقیب من است مردم عزیز اگر قهرشان را کنار بگذارند من رقیبی ندارم . ان‌شاء الله مردم پیروز این صحنه خواهند بود.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

رقیب اصلی من آقای رئیسی است

محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران و قبل از آغاز اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: سعی می کنم صادقانه با مردم حرف بزنم و آنچه را که در دل مردم است با آنها در میان بگذارمو راهکارها را بگویم.

وی افزود: سعی می‌کنم در این مناظرات به آنهایی که در صحنه حاضر شدند و با این موارد آشنایی ندارند آشنا کنم که این عرصه مشکل است و باید سابقه، تحصیلات و تجربیاتشان به این کار بخورد.

مهرعلیزاده خاظرنشان کرد: فکر کنم تنها آقای رئیسی بر اساس نظرسنجی‌ها رقیب من باشد.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

یک بام و دوهوای مدعیان اصلاحات و اعتدال

سایت جماران، نشریه حریم امام(ره) و شماری از رسانه های زنجیره ای و پایگاه های خبری اصلاح طلب بعد از اتمام فرایند بررسی صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری، وقتی نتیجه آن را مطابق میل شان ندیدند، شروع به سم پاشی و عقده گشایی و هجمه علیه این نهاد انقلابی و یادگار حضرت امام(ره) کردند.

این جریان در حالی دم از دفاع از حقوق مردم و وارد آمدن خدشه به جمهوریت نظام می زند که هر کجا موضوع بررسی صلاحیت ها خوشایند و باب میل شان بوده سکوت کرده اند، اما همین ها در سال 88 که فتنه گران رأی مردم را نشانه گرفته و حماسه حضور 85 درصدی را به کام ملت تلخ کرده و زمینه ساز اعمال تحریم های ظالمانه علیه مردم را فراهم آوردند، نه تنها در اعتراض سخنی به میان نیاورده، بلکه پشت صحنه خود، از صحنه گردانان و بازیگران اصلی علیه رأی قانونی ملت بودند.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

قالیباف: با مشارکت حداکثری مردم، هر تحولی ممکن است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امام راحل با تمام وجود به معجزه مردم برای تغییر شرایط و چیرگی بر تمام مشکلات اعتقاد داشت، تاکید کرد: با مشارکت حداکثری مردم، هر تحولی ممکن است.محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت: امام راحل با تمام وجود به معجزه مردم برای تغییر شرایط و چیرگی بر تمام مشکلات اعتقاد داشت. با مشارکت حداکثری مردم، هر تحولی ممکن است.پیروی از آن مرد الهی و حراست از نهاد مقدس جمهوری اسلامی که بر دو پایه مردم‌باوری و خداباوری استوار است، تنها رمز پیروزی است.

سعید محمد: رئیسی را اصلح می دانم

وی تشریح کرد: توسعه بخش کشاورزی باید در دولت انقلابی بعدی پیگیری شود، امروز کشاورزان ما یکی از مظلوم ترین اقشار جامعه هستند، سود کار آنان را دلال و واسطه می خورد و فروشندگان سموم و بذر، برنامه هایی برای قشر کشاورز طراحی شده که یکی از آنها طرح مسکن روستایی است، در برنامه مسکنی که آقای رئیسی رونمایی کردند، بخش عمده ای مربوط به کمک برای تعمیر و احداث مسکن روستائیان است.

فرمانده سابق قرارسازندگی خاتم الانبیا گفت: فراهم سازی امکان صادرات، ایجاد صنایع تبدیلی، صنایع بسته بندی، سردخانه ها و انبارها تا در موقع مورد نیاز امکان صادرات باشد، همچنین کارهای پژوهشی برای تولید بذر، کود و سموم ایرانی تا کشور در دوره ای کوتاه نسبت به این مسائل خودکفا شود و هزینه های کشاور را کاهش دهد، همچنین بیمه روستائیان و بیمه محصولات روستائیان از جمله مواردی است که در دولت آینده برنامه ریزی شده و پیگیری خواهد شد.

محمد یادآور شد: چه در دوره ای که قرار بود خودم در انتخابات باشم و چه اکنون که در خدمت حضرت آیت الله رئیسی هستیم، همه برنامه ها را در اختیار ایشان گذاشته ایم، برنامه های مرتب و منظمی هم خودشان داشتند که تلفیق کردیم، اگر مردم اعتماد کنند و به یک دولت انقلابی رای بدهند، شاهد خواهیم بود که در آینده نزدیک ان شاءالله تک تک این مشکلات را به فرصت هایی برای زندگی عزت مند مردم ایران اسلامی بتوانیم تبدیل کنیم.

وی در انتها بیان کرد: درخواستم از مردم اینست که اعتماد کنید به جریان انقلابی و خادمان واقعی خودتان و نیز مشارکت حداکثری مدنظر رهبر انقلاب رقم بخورد، چرا که دولت آینده می خواهد کارهای بزرگی بکند، باید یک پشتوانه قوی مردمی در عرصه داخلی و بین المللی داشته باشد، ان شاءالله که شاهد مشارکت حداکثری در انتخابات و رای مناسب به فرد اصلح این دوره از انتخابات، حضرت آیت الله رئیسی باشیم.

هجمه به شورای نگهبان به واسطه توئیت عجیب آقای سخنگو

پس از بیانات امروز رهبر انقلاب در خصوص حواشی ایجاد شده در فضای مجازی و ظلمی که به برخی از کاندیدها در افکار عمومی پس از اعلام عدم احراز صلاحیت‌ها شده، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود توئیت عجیبی زد و نوشت:‏ «فرمایشات مقام معظم رهبری مد ظله العالی فصل الخطاب است و حکم ایشان لازم الاتباع. شورای نگهبان با اذعان به اینکه مصون از خطا نمی باشد به زودی نظر خود را اعلام خواهد کرد.» حال آنکه رهبر انقلاب چند روز قبل و به فاصله چند روز پس از اعلام نظر رسمی شورای نگهبان در سخنرانی خود در دیدار مجازی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصمیم این شورا را تأیید و از افرادی که صلاحیت آنها احراز نشده با رفتار منطقی مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کرده بودند تشکر مضاعف کردند.

با این حال توئیت آقای کدخدایی زمینه هجمه به شورای نگهبان را فراهم نمود و باعث تعجب دوست‌داران انقلاب و شورای نگهبان شد.

البته لحظاتی قبل شورای نگهبان با صدور بیانیه خود بر اشتباه بودن این موضع‌گیری تأکید کرد.

در متن بیانیه شورای نگهبان آمده: شورای نگهبان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام صادق علیه السلام و سالگرد رحلت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه معمار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز حادثه پانزدهم خرداد ماه و با تقدیر و تشکر از رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی اعلام می‌نماید، در حین بررسی صلاحیت‌های داوطلبان ریاست جمهوری و پس از آن، در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها با استناد به بعضی از گزارش‌های نادرست و غیرمستند در مورد برخی داوطلبان محترم و بستگان ایشان نسبت‌های نادرستی داده شده است.

شورای نگهبان ضمن تاکید بر حفظ حرمت اشخاص و محکوم نمودن هتک حرمت و حیثیت داوطلبان و خانواده‌های ایشان از کلیه رسانه‌ها موکدا می‌خواهد با توجه به محرمانه بودن بررسی صلاحیت‌ها در این شورا و با عنایت به اینکه در بررسی‌ها مجموعه‌ای از موضوعات، مستندات و مدارک مورد ارزیابی قرار گرفته و برخی گزارش‌های نادرست در نظریه نهایی شورای نگهبان موثر نبوده است، از گمانه‌زنی و استناد به امور غیرواقعی و نادرست اجتناب نمایند.

مهدی فضائلی، معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب نیز در توئیتی تأکید کرد:

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

محمد بهادری جهرمی (معاون پژوهش‌های کاربردی شورای نگهبان هم نوشته: سخنان رهبری بر اساس یک تکلیف شرعی یک فقیه عادل بوده و به نظر من با توجه به آنچه روی میز است، احراز صلاحیتی در کار نخواهد بود. قطعا اگر علت عدم احراز به تنهایی یک گزارش تنها باشد، بله می‌شود انتظار داشت که احراز انجام می‌شود. اما تا جایی که من می‌دانم درباره این افراد یک پکیج از مسائل وجود دارد که منجر به عدم احراز شده باشد.

محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر دولت اصلاحات هم نوشته که من از فرمایشات رهبری چنین برداشتی نکردم که کسی به انتخابات برگردد، البته ممکن است که اشتباه کنم. اگر این اتفاق قرار بود رخ بدهد دیگر رهبری منتظر سخنرانی نمی‌شدند و در سیستم اجرایی دستور می‌دادند. در این فرمایشات بحث ظلم و جبران ظلم مطرح بود. من فکر نمی‌کنم اتفاق عملی رخ بدهد و صرفا عذرخواهی می‌شود و یا توضیحی درباره بحث‌ها درباره فضای مجازی ارائه شود.

از سوی دیگر علی مطهری نوشته که: رهبری فرمودند مطالبه من این است که دستگاه‌های مسئول این جفا و ظلم را جبران کند؛ به نظر من مفهوم این جمله ایشان این است که شورای نگهبان باید جلسه‌ای تشکیل دهد و حداقل آقای لاریجانی را تایید صلاحیت کند و ایشان وارد رقابت‌ها شود. اگر غیر از این باشد جبران معنی نمی‌دهد.

منصور حقیقت‌پور، فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی هم بیانات رهبری را معادل حکم حکومتی برای لاریجانی دانسته و گفته: شورای نگهبان شرعاً مکلف است مساله را مورد بررسی قرار داده و اعلام موضع و نظر کند.

برخی از مردم دم می‌زنند اما...

سیدابراهیم رئیسی گفته: خط امام(ره)، خط دلدادگی به خدا و توجه به مردم و رفع دغدغه‌های آنان است

او تأکید کرده که امروز خیلی‌ها از مردم دم می‌زنند اما نگاه آنها به مردم تشریفاتی است اما تفاوت مکتب امام(ره) با دیگر مکاتب این است که ایشان مردم‌باور بود.

رئیسی همچنین گفته: من هرگز وعده‌ای نخواهم داد که عمل نکنم و برای همین می‌گویم که نباید تصور شود وقتی می‌گوییم برنامه‌ای داریم از فردا همه مشکلات حل می‌شود. اینکه گفته ایم سالانه باید یک میلیون مسکن برای جبران عقب ماندگی در این حوزه بسازیم کاملاً شدنی است.

او تأکید کرده: من اعلام کرده‌ام که مستقل هستم و تعلق به هیچ گروه و بخش خاصی ندارم، ولی بسیاری از گروه‌ها در این ایام از حضورم حمایت کردند.

رئیسی گفته: ستادهای انتخاباتی در واقع آیینه دولت آینده نیستند و دولت بر اساس بررسی عملکرد و سوابق و برنامه های افراد مختلف طراحی شده و شکل می گیرد و کسی که وارد دولت و به نماد دولت تبدیل می شود باید متخصص، کارآمد و انقلابی باشد تا با همکاری همدیگر تلاش کنیم عقب ماندگی هایی که داریم جبران شود.

دست دلالان را قطع می‌کنیم

علیرضا زاکانی گفته: بنده با سیاست گذاری‌های دقیق و قابل پیش بینی و با قطع دست کسانی که در بازار تعارض منافع دارند و با باز کردن میدان برای کسانی که در ورود نهاده‌ها دست دارند به صورت شفاف و با نظارت بر سیستم توزیع، امکانی را فراهم می‌کنم که اگر هر میزان نهاده‌ای بنای ورود داشته باشد این میزان در موقع خودش وارد شود و در توزیع آن هم دقت شود تا کسانی که نیازمند نهاده‌ها هستند بتوانند نهایت استفاده را ببرند.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش تأکید کرده که نوع مصرف خوراک دام با توجه به نوع پرورشی که داریم می‌تواند تغییر کند و باید به مزیت‌های جدی کشورمان فکر کنیم و دست مفسده گران و کسانی را که تعارض منافع دارند کوتاه کنیم تا میدان شفاف و نظارت بیشتر شود.

سهم ۳ درصدی اختصاص استخدام‌ها به معلولین

سعید جلیلی گفته: محدودیت ۵۶۰ هزار نفر جامعه بزرگ ناشنوایان باید با ارائه خدمات از سوی دولت جبران بشود. او همچنین تأکید کرده که در قوانین پیش بینی‌های برای رفع این موضوع شده است که ۳ درصد از استخدام ها به معلولین اختصاص پیدا بشود.

جلیلی وعده داده که سهم این افراد باید محقق بشود و دولت سایه آمادگی دارد تا در این راستا برنامه‌های پیشنهادی جامعه ناشنوایان را به منظور تایید، تصحیح یا تکمیل برنامه نظام سلامت خود دریافت کند.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفته: سخن ما این است که دولت نباید تازه آسیب‌شناسی را شروع کند بلکه باید از قبل انجام داده باشد و بعد از انتخابات، بر اساس آن آسیب‌شناسی‌ها، اقدامات خود را شروع کند. تأکید ما این بوده که چیزی را مطرح کنیم که امکان تحقق آن وجود داشته باشد نه چند جمله قشنگ که مخاطب را جذب کند.

اگر نگذارند کارم را بکنم به مردم می‌گویم!

همتی در کلاب هاوس گفته: مردم اگر پشت من باشند، تعهد می‌دهم آن کاری که از من می‌خواهند را انجام می‌دهم؛ اگر نگذارند کارم را بکنم و با تعامل کار پیش نرود، آن را با مردم در میان می‌گذارم.

او همچنین تأکید کرده که من با افزایش قیمت بنزین مخالف بودم؛ مخالفتم را به رئیس جمهور هم گفتم؛ بدترین اقدام اقتصادی در بدترین موقع ممکن بود.

همتی وعده داده که بحث واکسیناسیون عمومی، اولین برنامه من در صورت پیروزی در انتخابات خواهد بود، هم با واردات واکسن، هم تولید واکسن داخلی.

این کاندیدای ریاست جمهوری در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفته که کمک‌های زیادی به کشورهای منطقه کردیم مثل عراق و سوریه، بنابراین باید در جهت منافع اقتصادی ایران، از آنها استفاده کنیم. نتیجه کار میدان و دیپلماسی باید توسعه اقتصادی باشد، یعنی باید نتیجه اش به جیب مردم برود.

مسکن مهر طرح بدی نبود

محسن مهرعلیزاده گفته که دولت من دولت سوم اصلاحات است. او همچنین وعده داده که برای ۵ دهک پایین درآمدی جامعه یارانه‌ها را ۵ برابر میکنم و یارانه ۳ دهک بالا باید قطع شود.

مهرعلیزاده گفته که مسکن مهر طرح بدی نبود فقط ایراداتی داشت که باید اصلاح شود.

تأکید کرده که اگر ریشه رانت را از بین ببریم می‌توانیم عوارض آن را جلوگیری کنیم. وقتی ارز ۴۲۰۰ تومان است تولید کننده طعم شیرین اختلاف قیمت زیر زبانش می‌رود به سمت دلالی می‌رود.

مهرعلیزاده در بخش دیگری از صحبت‌هایش تصریح کرده برجام یک قرارداد یک روزه یا چند ساعته نیست. برجام توافقی چند دهه‌ای است و باید از این دستاورد بزرگ دیپلماسی حراست کرد.

او با بیان اینکه ممکن است از افراد ۵۰ یا ۶۵ ساله هم درکابینه استفاده کنم، گفته: ولی جایی که نیاز به جلو رفتن، ریسک کردن و آشنایی با تکنولوژی‌های روز نیاز است، باید از جوانان استفاده شود.

نباید ارز ۴۲۰۰ بدهیم اما مردم کالا را با ارز ۲۰ هزارتومانی بخرند

محسن رضایی تأکید کرده که اجازه نخواهیم داد کالایی که با ارز یارانه‌ای به کشور وارد شده به قیمت غیر عادلانه توزیع شود. او تصریح کرده که نباید ارز ۴۲۰۰ بدهیم اما مردم کالا را با ارز ۲۰ هزارتومانی بخرند.

رضایی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفته: دولت ما هیچ یارانه‌ای را پرداخت نخواهد کرد مگر اینکه نظارت داشته باشد. ما سازمانی را درست می‎کنیم که از ابتدا تا انتها بر این فرآیند نظارت کند. با سپردن همه امور کالاهای اساسی به دست چند نفر تاجر خاص مخالف هستیم.

کاندیداتوئیت|از وعده بورسی یک کاندیدا تا انتقاد مهرعلیزاده به کاندیدای نظامی

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

از گوشه و کنار انتخابات

روابط عمومی رسانه ملی گفته: برخی خبرهای منتشر شده در رسانه‌ها در خصوص ساعت برگزاری مناظره‌ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دقیق نیست. ساعت و موضوع مناظره اول از مدت‌ها قبل مشخص شده، اما امشب به صورت رسمی از رسانه ملی اعلام خواهد شد.

گفتنی است در برخی از رسانه‌ها مطرح شده بود که طبق برنامه‌ریزی کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، اولین مناظره انتخاباتی فردا ۱۵ خردادماه در ساعت ۱۶ برگزار می‌شود. بر این اساس قرار است کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ساعت ۱۵ فردا در محل برگزاری مناظرات انتخاباتی حاضر شوند. قرار است در صورت تغییر نظر شورای نگهبان در خصوص احراز صلاحیت‌ها مناظره انتخاباتی فردا لغو شود.

عطریانفر برای انتخابات ریاست جمهوری ایران پیش‌بینی کرد که مهرعلیزاده به سود عبدالناصر همتی از رقابت انتخاباتی کنار خواهد رفت.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

شنیده‌های آخرین خبر حاکی از آن است که رستم قاسمی نقش جدیدی بین کاندیدای اصول‌گرا ایفا می‌کند. به نظر می‌رسد وزیر سابق نفت در دولت دهم با دیدارهای چند روز گذشته‌ی خود در تلاش است همگرایی بیشتری در بین نامزدهای انتخابات ایجاد کند.

تمام ظرفیت خود را برای موفقیت آیت الله رئیسی به میدان آورده‌ایم

شورای ائتلاف با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت حماسه ۱۵ خرداد، آورده است: انقلاب اسلامی با گذر از دره‌ها و فراز و نشیب های بهت انگیز و دشوار، به اذن پروردگار با سکانداری رهبری دلسوز، وارسته، اهل علم، با تقوا و محبوب، به سمت قله های درخشان پیشرفت و عظمت در حرکتی دائم و زاینده است.

در این بیانیه با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد، آمده است: شورای ائتلاف با هدف تحقق عدالت اجتماعی، کاهش فاصله طبقاتی، مبارزه بی امان با فساد و قاچاق و واردات بی رویه و نیز تقویت تولید داخلی، آیت الله سید ابراهیم رئیسی را منطبق‌ترین گزینه و شایسته ترین فرد، تشخیص داده و با افتخار، تمام ظرفیت تشکیلاتی و امکانات ملی خود را برای توفیق ایشان به میدان آورده است.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انقلاب اسلامی مولود تفکر عمیق دینی در ساحت اجتماعی ست که تکیه به مردم را مبنای شکل دهی نظام حکمرانی می داند. به فرموده رهبر معظم انقلاب، ابتکار عظیم امام خمینی ره، از قیام پاک و خونین ۱۵ خرداد ۴۲ تا امروز، ابداع و تحقق نظریه جمهوری اسلامی است. میراث گرانقدر امام خمینی عزیز به تعبیر قرآن، چون درختِ پاکی ست که بر اصل ثابت اسلام و مکتب نورانی امام صادق علیه السلام و فقه جعفری، استوار شده و به برکت پیوند حقیقی با مردم، شاخ و برگ پرشکوه و شوق انگیزش بر آسمان برافراشته است و علی رغم تمام پیش بینی های تاریک، با گذر از دره ها و فراز و نشیب های بهت انگیز و دشوار، به اذن پروردگار با سکانداری رهبری دلسوز، وارسته، اهل علم، با تقوا و محبوب، به سمت قله های درخشان پیشرفت و عظمت در حرکتی دائم و زاینده است.

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مبتنی بر بیانیه گام دوم و چارچوب تبیین شده توسط رهبری و با توجه به نظام مسائل کشور و مطالبات اجتماعی، به بررسی کارنامه و قابلیت نامزدهای ریاست جمهوری پرداخته و از شبکه گسترده ملی خود نظرسنجی بعمل آورده است. در نهایت، با هدف تحقق عدالت اجتماعی، کاهش فاصله طبقاتی، مبارزه بی امان با فساد و قاچاق و واردات بی رویه و نیز تقویت تولید داخلی، آیت الله سید ابراهیم رئیسی را منطبق‌ترین گزینه و شایسته ترین فرد، تشخیص داده و با افتخار، تمام ظرفیت تشکیلاتی و امکانات ملی خود را برای توفیق ایشان به میدان آورده است.

مرور نابسامانی‌ها و سوء مدیریتِ سال‌های گذشته و خسارات ناشی از تکیه به بیگانگان و تعطیلی کشور، اهمیت تصمیم و انتخاب مردم را بیش از پیش برجسته می کند. در این راستا شورای ائتلاف، با هدف تحقق دولت جوان انقلابی و محافظت از میراث ارزشمند امام عزیز و خون آورد شهیدان سرافراز، از ملت شریف ایران برای مشارکت حداکثری دعوت بعمل می آورد.

حمایت مجمع اساتید استان تهران دانشگاه آزاد از آیت الله رئیسی

مجمع اساتید استان تهران دانشگاه آزاد طی بیانیه‌ای از آیت الله رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.

در بخشی از این بیانیه آمده است:

مجمع اساتید استان تهران همانند بزرگان و نخبگان و عموم صاحبنظران و اساتید در همه حوزه ها و عرصه های علمی، پژوهشی، اقتصادی، صنعتی، ورزشی، فرهنگی و هنری کشور پیش تر و بیشتر مراتب حمایت خود را از حضرت آیت الله رئیسی اعلام می نماید.

امید است به مدد خدای متعال، مردم ایران با همّت عالیه و عزم ملّی ضمن خلق حماسه ای بی نظیر در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انشاءالله این خادم صدیق و سیّد بزرگوار، متواضع و شجاع را در جایگاه رییس قوه مجریه به توفیق خدمت نایل آورند. و زمینه تشکیل ایران قوی فراهم گردد.

از پاسخ کاندیداها در مورد رقبای انتخاباتی تا تلاش قاسمی برای همگرایی بین نامزدها

دعوت کنندگان به عدم مشارکت در انتخابات به دنبال نابودی ایران هستند

سردار نقدی با اشاره به برخی مسائل مطرح شده در فضای مجازی و رسانه‌ها برای دلسرد کردن مردم و ترغیب آنها برای عدم مشارکت در انتخابات گفت: آن کسی که می‌گوید در انتخابات شرکت نکنید به دنبال نابودی کشور است و اگر مردم پای صندوق نیایند باید تابع تصمیمی باشند که دیگران برای آنها گرفته شده است.

وی گفت: بعضی‌ها تصور می‌کنند حاکمیت دینی با حاکمیت مردمی متناقض است در حالی که راه شهدا ۱۵ خرداد، جمهوری اسلامی بود و امام فرمودند؛ «میزان رای ملت است و ملت اسلام را می‌خواهند» و امام بارها تاکید کردند جمهوریت و اسلامیت باید در یک نظام قرار گیرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: بعضی از نزدیکان امام می گویند هدف امام تشکیل جمهوری اسلامی است نه حکوکت اسلامی، در صورتی که هدف امام و شعار مردم درقیام 15 خرداد تشکیل حکومت اسلامی بود.

وی ادامه داد: دشمن در تمام این سال‌ها با تزریق فکرهای انحرافی به دنبال جدایی جمهوریت و اسلامیت از یکدیگر است و متأسفانه بعضی‌ها که در زمان حیات امام از نزدیکان ایشان بودند حرف دشمن را تکرار می‌کنند.

مردم با حضور گسترده در انتخابات به وضع موجود ۸ ساله «نه» بگویند

سید محمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و مسئول ستاد دانشگاهیان آیت الله رئیسی در نشست با اساتید و دانشگاهیان استان قم که با موضوع «تبیین ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی آیت الله رئیسی» برگزار شد؛ ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز رحلت امام خمینی(ره) گفت: اساتید و دانشگاهیان و کسانی که کلام نافذی دارند باید در فرصت باقیمانده تا انتخابات وارد صحنه شوند و به مردم بگویند که چرا رای آنها اهمیت دارد و بگویند اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند چه عواقبی در پی خواهد داشت.

حسینی ادامه داد: بسیاری از مردم نسبت به وعده هایی که به آنها داده شده ولی محقق نشده گلایه دارند؛ از طرفی برخی از مردم به دلیل القائات نادرست دشمنان، می گویند دیگر امیدی نیست و نمی توان کاری کرد برای همین تاکنون تصمیم نگرفته اند در انتخابات شرکت کنند لذا وظیفه ما این است که مسائل را برای مردم شفاف کنیم و بگوییم اگر عزم و اراده جدی باشد و اگر نیروهای مخلص و متعدد و با روحیه جهادی سر کار بیایند می توانند کارهای بزرگی را انجام دهند و جلوی ادامه این وضع گرفته می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: اگر مردم پای صندوق نروند و انتخاب درستی صورت نگیرد دوباره طیفی روی کار خواهد آمد که ۸ سال اداره کشور را در اختیار داشته و موجب مشکلات فراوانی شده است پس مردم باید ۲۸ خرداد بیایند و به وضع موجود "نه" بگویند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انتخابات

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا