طرز تهیه راتا مرغ و بادام


طرز تهیه راتا مرغ و بادام

پارسینه: راتا مرغ و بادام، یکی از انواع فینگرفود‌های سرد و خوشمزه می‌باشد که در اکثر مراسم‌ها و جشن‌ها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

طرز تهیه راتا مرغ و بادام

راتا انواع مختلفی، چون راتا الویه، راتا ژامبون و پسته، راتا مرغ، راتا کوکو سبزی، راتا لبو و مرغ، راتا مکزیکی و… دارد. این نوع فینگرفود‌های ساده و خوشمزه نیز در میان کودکان و نوجوانان بسیار پرطرفدار و محبوب می‌باشد. از این رو می‌توانید این نوع راتا را به عنوان عصرانه و یا پیش غذا برای کودکان خود تهیه و آماده کنید.

راتا مرغ و بادام نیز جزو معروف‌ترین و محبوب‌ترین نوع فینگرفود بوده که می‌توانید برای جشن تولد و دورهمی‌های خود آن را سرو نمایید. ظاهر متفاوت و مجلسی این فینگرفود میز مهمانی شما را بسیار عالی و خوش رنگ خواهد کرد. می‌توانید در کنار یک غذای اصلی، این فینگرفود خوشمزه را نیز در زمان بسیار کم و خیلی آسان و راحت تهیه و آماده نمایید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد
پودر بادام: یک سوم پیمانه
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
نان تست: به مقدار لازم
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و آویشن: به مقدار لازم

مراحل

سینه مرغ را به همراه کمی نمک، آب پز و آماده کنید.

بعد از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کرده و در غذاساز میکس کنید.

سیب زمینی‌ها را نیز آب پز کنید.

سپس سیب زمینی ها، هویج و پودر بادام را به مرغ‌ها اضافه و میکس کنید.

در آخر نیز پنیر خامه ای، سس و ادویه‌ها را اضافه و مواد را مخلوط نمایید.

نان تست‌ها را قالب بزنید و از مواد راتا بر روی آن بریزید و آماده کنید.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»، بهترین دعا و ظهور بزرگ‌ترین جایزه لیله الرغائب...