طرز تهیه کاسرول سوسیس، صبحانه متفاوت و لذیذ


طرز تهیه کاسرول سوسیس، صبحانه متفاوت و لذیذ

پارسینه: کاسرول سوسیس، یک نوع سوفله خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید برای وعده صبحانه طبخ و سرو کنید.

طرز تهیه کاسرول سوسیس، صبحانه متفاوت و لذیذ

این صبحانه خوشمزه و پرطرفدار را می توانید مواد آن را از شب قبل تهیه کرده و در ظرف آماده کنید و صبح خیلی سریع و راحت در فر طبخ و آن را داغ سرو کنید.

کاسرول سوسیس با مواد دردسترس و در زمان کوتاهی آماده می شود. می توانید آن را برای صبحانه کودکان آماده کرده و یک صبحانه عالی و پرانرژی را تدارک ببینید.

مواد لازم

سوسیس: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
تخم مرغ: ۶ عدد
شیر: یک سوم پیمانه
اسفناج خرد شده: نصف پیمانه
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار: نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل


ابتدا سوسیس ها را خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.


سوسیس های سرخ شده را در یک ظرف بریزید.


پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.


سپس سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز به پیاز اضافه و سرخ کنید.


مواد را به ظرف سوسیس اضافه کرده و مخلوط کنید.


یک ظرف پیرکس را با کمی کره چرب کنید.


مواد سرد شده سوسیس را در ظرف پیرکس بریزید.


در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط کنید.


سپس شیر و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید.


مخلوط آماده شده را بر روی سوسیس بریزید.


در آخر نیز پنیر چدار رنده شده را بر روی مواد ریخته و پخش کنید.


فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


ظرف پیرکس را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

منبع: غذالند



تبليغ

بيشترين بازديد امروز در گروه آشپزی


کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location