طرز تهیه کیک تخته ای دو رنگ
کیک تخته ای موادلازم: تخم مرغ 5 عدد شکر 1 لیوان سرپر روغن مایع نصف لیوان بیکینگ پودر 1 ق غ وانیل خالص 1/4ق چ نمک بین دو انگشت شیر 1 لیوان داغ آرد 3لیوان سر خالی رنده پوست پرتقال به دلخواه یک ق غذاخوری طرزتهیه کیک تخته ای دو رنگ : فر … نوشته طرز تهیه کیک تخته ای دو رنگ اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
کیک تخته ای
موادلازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان سرپر
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل خالص ۱/۴ق چ
نمک بین دو انگشت
شیر ۱ لیوان داغ
آرد ۳لیوان سر خالی
رنده پوست پرتقال به دلخواه یک ق غذاخوری
طرزتهیه کیک تخته ای دو رنگ :
فر رو روشن کنین.زرده و سفیده رو جدا کنید.سفیده رو با نصف شکر و کمی نمک بزنید تا فرم بگیره و داخل یخچال بزارید
زرده رو با نصف شکر و وانیل بزنید تا کرمی بشه شیر رو به مواد اضافه و سریع هم بزنید و بعد روغن بریزید وکم کم آرد الک شده و بگینگ پودر رو اضافه کنید ولی خیلی هم نزنین.حالا سفیده رو مواد اضافه کنید و با لیسک آروم دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه نه زیاد که پفش بخوابه.
حالا موادتون رو بریزید تو قالب که از قبل روغنی و آرد پاشی شده یا کاغذ روغنی انداخته و تو فر با درجه ۱۶۰ درجه تا حدود یک ساعت بپزه.وقتی کیکتون خنک شد برش بدید و از قالب جدا کنین.چند قاشق از مواد رو کاکائویی کردم و بصورت نواری روش ریختم و با سیخ چوبی شکل دادم.