طرز تهیه بستنی ایتالیایی


طرز تهیه بستنی ایتالیایی

پارسینه: در گزارش زیر طرز تهیه بستنی ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه بستنی ایتالیایی

امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری‌
شیر ۱/۲ پیمانه
کره بدون نمک ۶۰ گرم
وانیل شکری ۲ قاشق چای خوری
آب ۱ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ‌ ۳ عدد
پودر شکر ۱/۲ پیمانه‌
شربت قند ۱ قاشق غذاخوری‌
بیسکویت ۱۲۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا داخل یک کاسه کوچک آب را بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳ دقیقه بماند تا نرم شود، پس از آن شیر، کره و وانیل را در قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید، سپس این مواد را آرام هم زنید تا شیر گرم و کره در آن آب شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملا حل شود، پس از آن بگذارید این مایه خنک شود و چندبار هم بزنید تا سفت نشود.

پس از این مراحل سفیده‌ها را در کاسه بزرگی با همزن برقی آنقدر به هم بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد. سپس پودر شکر را کم کم به سفیده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مایه تان کاملا غلیظ شود، در این حین آب لیمو را هم به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید. پس از آن، مخلوط شیر را که خنک شده به تدریج به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.

در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیار نداشته باشید مواد را در ظرف فلزی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا قرار دهید.

بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت می‌شود، در این هنگام آن را از فریزر خارج کنید و با همزن آن قدر بزنید تا نرم و یکدست شود؛ و بعد از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید. سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه کم بگذارید.

قبل از مصرف بستنی، آن را بیرون قرار دهید تا کمی نرم شود، برای تزئین می‌توانید از گیلاس و ویفر و... استفاده کنید.

منبع: بیتوته

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بازیگرانی که در بستر بیماری هستند / برای آن ها دعا کنید! + عکس و اسامی تلخ