طرز تهیه کماج محلی با گوشت


طرز تهیه کماج محلی با گوشت

پارسینه: کماج انواع مختلفی دارد و در هر شهری این نام مخصوص یک غذای سنتی است.اکثریت فکر می کنند که کماج نام یک نوع شیرینی و یا نان است .اما همانطور که مشخص است در بعضی نقاط ایران از...

طرز تهیه کماج محلی با گوشت

کماج انواع مختلفی دارد و در هر شهری این نام مخصوص یک غذای سنتی است.اکثریت فکر می کنند که کماج نام یک نوع شیرینی و یا نان است .اما همانطور که مشخص است در بعضی نقاط ایران از این نام برای غذاهای خود استفاده می کنند.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
خمیر آماده: ۳۵۰ گرم
زرشک: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل


خمیر را با کمی روغن ورز می دهیم و کمی زعفران به آن اضافه می کنیم.


سپس آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم و پهن می کنیم.


گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده کمی تفت داده و سیب زمینی رنده شده ، جعفری خرد شده ، زرشک و نمک را با آن مخلوط می کنیم و روی خمیر اماده شده می ریزیم.


بعد خمیر دومی را رویش قرار می دهیم و وری آن را تزیین می کنیم.


ته قابلمه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم.


بعد از سرخ شدن خمیر را بر می گردانیم تا طرف دیگر کماج هم سرخ شود.


کماج را هم می توانید به صورت تک نفره شبیه به پیراشکی که در تصویر می بینید تهیه کنید و هم شبیه به پیتزا. این بستگی به سلیقه شما دارد.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اکثریت زنان متاهلِ شاغل دو شغله هستند / زهرا نژادبهرام: چند شغله بودن زنان موجب تشدید ا...