مصرف گوشت قرمز منجر به بیماری قلبی می شود؟


مصرف گوشت قرمز منجر به بیماری قلبی می شود؟

به گزارش بهداشت نیوز (https://behdasht.news/)، در این مطالعه، داده‌های تعداد زیادی از تحقیقات شامل بیش از ۱.۴ میلیون نفر که به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند، مورد بررسی قرار...

به گزارش بهداشت نیوز، در این مطالعه، داده‌های تعداد زیادی از تحقیقات شامل بیش از ۱.۴ میلیون نفر که به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند، مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج نشان داد به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت گاو، گوسفند و خوک، ریسک بیماری قلبی ۹ درصد افزایش می‌یابد.

وضعیت در مورد گوشت‌های فرآوری شده حتی بدتر است به طوریکه به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون یا سوسیس، خطر ۱۸٪ افزایش یافت.

«آنیکا نوپل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد انگلیس، در این باره می‌گوید: «به نظر می‌رسد گوشت فرآوری شده موجب تشدید بیماری عروق کرونر قلب می‌شود.»

خبر خوب این مطالعه این است که به نظر نمی‌رسد گوشت طیور مانند مرغ و بوقلمون خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. انواع گوشت مرغ حاوی مقادیر چربی اشباع موجود در گوشت قرمز نیستند و همچنین مقادیر زیادی سدیم که در گوشت‌های فرآوری شده وجود دارد، را ندارند.

چربی اشباع به ایجاد پلاک در دیواره شریان خونی کمک می‌کند که می‌تواند موجب بروز انسداد عروق شود. همچنین سدیم فشار خون را افزایش می‌دهد و جریان خون به قلب را محدود می‌کند.
منبع: خبرگزاری مهر

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال ابجد اول اردیبهشت 1403 + فیلم