"رضا رضایی" روز پنچشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این بازرسی ها از ابتدای تیرماه در قالب یک طرح ویژه آغاز و تاکنون چگونگی تهیه، تامین، پخت و توزیع نان در۱۳۲ احد نانوایی بررسی شده است.
وی ادامه داد: رعایت دستورالعمل های بهداشتی، کنترل قیمت مصوب نان، بررسی وزن و کیفیت نان عرضه شده و درج نرخ نامه در این گشت ها مورد توجه بود.
به گفته وی طرح گشت مشترک نظارت بر واحدهای نانوایی با توجه به حساسیت و نقش ویژه این صنف در سلامت جامعه و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با هماهنگی دستگاه های مرتبط به طور مستمر ادامه دارد.
رییس اداره صمت دلفان اظهار داشت: در این راستا تیمی متشکل از ۴۰ نفر در قالب گروه های چندنفره رییس و کارشناسان بازرسی صمت، شرکت غله، مرکز بهداشت، تعاون روستایی، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان کار نظارت و ارتقای سطح بهداشت نانوایی ها را برعهده دارد.
رضایی با تاکید بر اینکه شهروندان دلفانی می توانند هرگونه تخلف را به سامانه ۱۲۴ گزارش نمایند یادآور شد: همه واحدهای نانوایی ملزم به ضدعفونی، استفاده از دستکش و رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از ویروس کرونا هستند.
بیش از ۱۴۰ واحد نانوایی در شهرستان دلفان فعال است.