طرز تهیه سالاد کاپرزه خوشمزه و لذیذ
پارسینه: سالاد کاپرزه (سالاد کاپریس)، یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیا می باشد.
این سالاد معمولاً در وعده شام و به عنوان یک غذای سبک و مقوی سرو می شود. مواد اصلی این نوع سالاد پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی می باشد و ترکیب این دو به همراه چاشنی مخصوص و عالی آن، یک سالاد خوشمزه و متفاوت را تدارک خواهد دید.
پنیر موتزارلا، یک نوع پنیر ایتالیایی می باشد که در اکثر سالادهای این کشور مورد استفاده قرار می گیرد. میزان چربی و نمک این نوع پنیر پایین بوده و به دلیل سالم بودن و فواید آن به عنوان یک خوراکی مقوی و سالم طرفداران بسیاری دارد.
گوجه فرنگی نیز از انواع سبزیجاتی است که در تمام سالادهای ما ایرانیان نیز استفاده و سرو می شود. می توانید از گوجه فرنگی های گیلاسی نیز برای تهیه این نوع سالاد ایتالیایی استفاده کنید.
مواد لازم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم
برگ ریحان: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
گوجه فرنگی ها را شسته و با استفاده از یک کارد، آنها را حلقه ای خرد نمایید.
ساقه های بلند ریحان را گرفته و فقط برگ سبز آن را نگه دارید و تمیز بشویید.
پنیر موتزارلای توپی را نیز باید به صورت ورقه ای برش دهید و مراقب باشید که خرد نشوند.
در ظرف موردنظر گوجه ها، برگ ریحان و پنیر موتزارلا خرد شده را به ترتیب و ردیفی بر روی هم بچینید.
برای آماده کردن سس این سالاد، در یک ظرف جداگانه باید روغن زیتون، سس سویا و فلفل سیاه را ریخته و مخلوط نمایید.
سپس سس سالاد را به صورت خطی بر روی مواد سالاد بریزید و سرو نمایید.
منبع: غذالند