طرز تهیه سالاد کاپرزه خوشمزه و لذیذ


طرز تهیه سالاد کاپرزه خوشمزه و لذیذ

پارسینه: سالاد کاپرزه (سالاد کاپریس)، یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیا می باشد.

طرز تهیه سالاد کاپرزه خوشمزه و لذیذ

این سالاد معمولاً در وعده شام و به عنوان یک غذای سبک و مقوی سرو می‌ شود. مواد اصلی این نوع سالاد پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی می باشد و ترکیب این دو به همراه چاشنی مخصوص و عالی آن، یک سالاد خوشمزه و متفاوت را تدارک خواهد دید.

پنیر موتزارلا، یک نوع پنیر ایتالیایی می باشد که در اکثر سالادهای این کشور مورد استفاده قرار می‌ گیرد. میزان چربی و نمک این نوع پنیر پایین بوده و به دلیل سالم بودن و فواید آن به عنوان یک خوراکی مقوی و سالم طرفداران بسیاری دارد.

گوجه فرنگی نیز از انواع سبزیجاتی است که در تمام سالادهای ما ایرانیان نیز استفاده و سرو می شود. می توانید از گوجه فرنگی های گیلاسی نیز برای تهیه این نوع سالاد ایتالیایی استفاده کنید.

مواد لازم

گوجه فرنگی: ۲ عدد
پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم
برگ ریحان: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

گوجه فرنگی ها را شسته و با استفاده از یک کارد، آنها را حلقه ای خرد نمایید.


ساقه های بلند ریحان را گرفته و فقط برگ سبز آن را نگه دارید و تمیز بشویید.


پنیر موتزارلای توپی را نیز باید به صورت ورقه ای برش دهید و مراقب باشید که خرد نشوند.


در ظرف موردنظر گوجه ها، برگ ریحان و پنیر موتزارلا خرد شده را به ترتیب و ردیفی بر روی هم بچینید.


برای آماده کردن سس این سالاد، در یک ظرف جداگانه باید روغن زیتون، سس سویا و فلفل سیاه را ریخته و مخلوط نمایید.


سپس سس سالاد را به صورت خطی بر روی مواد سالاد بریزید و سرو نمایید.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پخش زنده فوتبال آتالانتا - لیورپول 30 فروردین 1403