طرز تهیه ماشروم جولیان، غذای سنتی روسیه


طرز تهیه ماشروم جولیان، غذای سنتی روسیه

پارسینه: ماشروم جولیان یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و سنتی کشور روسیه است که از قدیم در این کشور تهیه می شده است و طرفدران زیادی دارد.

طرز تهیه ماشروم جولیان، غذای سنتی روسیه

ماشروم جولیان یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و سنتی کشور روسیه است که از قدیم در این کشور تهیه می شده است و طرفدران زیادی دارد.

این خوراک در واقع طعمی شبیه به بیف استراگانف دارد ولی تا حدودی مواد داخل آن متفاوت است.این غذا را در واقع می توان گفت که تلفیقی از هنر آشپزان روسی و فرانسوی با یکدیگر است.

یکی از شرایط تهیه این غذا این است که مراحل تهیه آن باید با وسواس خاصی انجام شود از جمله خرد کردن قارچ.در این غذا قارچها باید بسیار نازک خرد شوند و وسواسی که آشپزان فرانسوی در این کار به خرج می دهند برای خرد کردن بی نظیر است.مواد تشکیل دهنده این غذا بسیار ناچیز است و شما با در دست داشتن قارچ ، خامه ترش و پنیر می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم

قارچ: ۵۰۰ گرم
برگ استوخودوس: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا: ۱ و نیم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: یه مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا فر را روشن می کنیم و روی دمای 180 درجه تنظیم می کنیم تا محیط فر گرم شود.


قارچ ها را به صورت خیلی نازک خرد می کنیم.


در ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم کمی داغ شود.


سپس قارچ ها را اضافه می کنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود.


نمک ، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه می کنیم.


سپس ترکیب خامه ترش ، نمک ، فلفل و پودر سیر را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم .


مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچ ها اضافه می کنیم و مجدد خوب هم می زنیم تا کاملا با قارچ ها مخلوط شود.


در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال می دهیم و پنیر را روی آن می ریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.


ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا پنیر کامل آب شود.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع غذاهای خارجی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی