طرز تهیه کاچی، دسر سنتی ایران


طرز تهیه کاچی، دسر سنتی ایران

پارسینه: کاچی یکی از دسرهای سنتی ایران است که انواع مختلف دارد و در شهرهای مختلف به گونه های متفاوت تهیه می شود.

طرز تهیه کاچی، دسر سنتی ایران

امروز در اینجا می خواهیم شما را با نوع معروف کاچی که در مراسم های مختلف و برای خانم های باردار و عروس و داماد ها تهیه می شود را معرفی کنیم.

این دسر یکی از خوشمزه ترین چیزهایی ست که در زمان های قدیم خانم های خانه با کمترین مواد در دسترس تهیه می کرده اند و سفره های خود را با آن زینت می داده اند.

کاچی در واقع چیزی شبیه به حلوا می باشد با این تفاوت که بافت شل و نرم تری نسبت به آن دارد و تقریبا مایع است.یکی از مواد مهم این دسر آرد گندم است.آرد گندم آردی است که از گندم درست می‌شود. این آرد از دیگر آردها پرکاربردتر است.

مواد لازم

آرد گندم: ۱ پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱ پیمانه
گلاب: ۱/۲ پیمانه
آب: ۳ پیمانه
زعفران: به مقدار لازم

مراحل

ابتد کره را داخل ماهیتابه می ریزیم تا آب شود


پس از آب شدن کره آرد را به آن اضافه میکنیم و با شعله ملایم آرد را تفت میدهیم تا از خامی در آید و کم کم تغییر رنگ داده و تیره شود.


تا آرد آماده شود شربت کاچی را درست میکنیم


آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله ملایم میگذاریم.


آب را هم میزینم تا شکر حل شود و مایع شفافی بدست آید.


وقتی شکر کاملا حل شد و آب کاملا داغ شد و بخار کرد زعفران را اضافه میکنیم.


در نهایت گلاب را هم اضافه کرده و همین که شربت یکی دو قل زد خاموشش میکنیم تا بوی گلاب از بین نرود.


زمانی که آرد تغییر رنگ داد و با توجه به اینکه شما کاچی را چه رنگی دوست داشته باشید میتوانید مقدار سرخ شدن آرد را تنظیم کنید.


وقتی آرد به رنگ مورد نظر رسید شربت را کم کم به آرد اضافه کرده و مخلوط را سریع هم بزنید تا آرد گوله نشود.


در این مرحله شعله گاز باید خیلی ملایم باشد.


کم کم همه شربت را بریزید و هم بزنید تا به بافت لطیف کاچی برسید


اگه دوست داشتین کاچی غلیظ تر باشه یکم روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا آبش کمی بخار شود.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کشته شدن یک عضو طالبان افغانستان در «کویته» پاکستان