طرز تهیه اسپاگتی با بادمجان و گوجه گیلاسی


طرز تهیه اسپاگتی با بادمجان و گوجه گیلاسی

پارسینه: در مطلب زیر طرز تهیه اسپاگتی پومودورو یا اسپاگتی با بادمجان را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

طرز تهیه اسپاگتی با بادمجان و گوجه گیلاسی

در مطلب زیر طرز تهیه اسپاگتی پومودورو یا اسپاگتی با بادمجان را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

مواد لازم

ماکارونی یا پاستا: ۱ بسته ۷۰۰ گرمی

روغن زیتون: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۴ حبه

بادمجان: ۲ عدد

گوجه گیلاسی: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی (خرد شده)

سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز و سیاه: به میزان لازم

پنیر پارمزان: ۱/۴ لیوان دسته‌‌دار فرانسوی (رنده شده)

ریحان یا جعفری: ۱/۲ لیوان‌ دسته‌دار فرانسوی (ساطوری شده)

طرز تهیه اسپاگتی پومودورو

طرز تهیه اسپاگتی با بادمجان و گوجه گیلاسی

برای طرز تهیه این پاستا ایتالیایی خوشمزه ابتدابادمجا‌ن‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. آنها را حلقه‌ حلقه با نگینی خرد کنید و در آب نمک بریزید تا آب قهوه‌ای‌شان جدا شود. بعد از ۳۰ دقیقه، آنها را با مقداری روغن سرخ کنید. در یک قابلمه، آب بریزید و به اندازه یک قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید. اجازه دهید آب جوش بیاید. پاستا یا ماکارونی‌ها را در آب جوش بریزید.

اگر از ماکارونی‌های بلند استفاده می‌کنید، آنها را خرد یا از وسط نصف نکنید. هر از گاهی آنها را به هم بزنید تا به هم نچسبند. معمولا برای این حجم ماکارونی ۵ دقیقه وقت کافی است تا ماکارونی‌ها نرم شوند. البته به جنس ماکارونی هم بستگی دارد.

طرز تهیه اسپاگتی با بادمجان و گوجه گیلاسی

پیاز را خلالی نازک یا نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه، روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید. سیر را له یا خیلی ریز خرد کنید. گوجه‌ها را خرد کنید. اگر از پوست گوجه در پاستا خوشتان نمی‌آید، آن‌ها را رنده کنید یا در غذاساز بریزید.

وقتی پیازها طلایی شدند، بادمجان‌‌های سرخ‌شده، گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک را اضافه کنید. مواد را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید و ترجیحا درِ تابه را ببندید.

فلفل سیاه، فلفل قرمز و برگ ریحان یا جعفری ساطوری شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و مواد را تفت دهید. ماکارونی‌هایی را که آبکشی کرده‌اید، به تابه اضافه کنید و به هم بزنید که سس تمام سطح ماکارونی‌ها را بپوشاند.

۵ دقیقه اجازه دهید تابه روی حرارت بماند تا طعم مواد را به خودش بگیرد. بعد از آن، ماکارونی‌ها را در بشقاب مناسب سرو و روی آنها را با پارمزان تزیین کنید.

فوت و فن های طرز تهیه اسپاگتی پومودورو

طرز تهیه اسپاگتی با بادمجان و گوجه گیلاسی

*در طرز تهیه اسپاگتی بادمجان رژیمی از گوشت استفاده نمی‌شود ولی شما می‌توانید از عصاره مرغ یا گوشت در سس اسپاگتی پومودورو استفاده کنید. یا حتی می‌توانید از فیله‌‌های خرد شده مرغ، گوشت و میگو استفاده کنید.

*برای طرز تهیه این پاستا ایتالیایی می‌توانید از گوجه‌فرنگی عادی هم استفاده کنید و فقط برای روی پاستا و در هنگام سرو، چند لایه گوجه گیلاسی استفاده کنید.

*برای اینکه بادمجان‌‌ها روغن زیادی مصرف نکنند، می‌توانید پس از آبکشی، سینی فر را چرب کنید و آنها را سینی که بچینید و در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا