طرز تهیه خورش قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی


طرز تهیه خورش قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی

پارسینه: خورش قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی یکی دیگر از غذاهای محلی استان فارس است.

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی

این خورشت از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به خورشت قرمه سبزی دارد اما مواد تشکیل دهنده این دو غذا کاملا متفاوت است.

خورش قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی یکی دیگر از غذاهای محلی استان فارس است.

مواد لازم

گوشت: ۲۰۰ گرم
اسفناج خام: ۴۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی: ⅕ پیمانه
پیاز خرد شده: نصف لیوان
شنبلیله: ۱ قاشق غذا خوری
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل

پیاز خرد کرده را در روغن تفت می دهم و پس از سبک شدن پیاز مقدار زردچوبه به آن اضافه می کنیم.


گوشت را به قطعات ریز خرد کرده در پیاز تفت می دهیم.


زمانیکه گوشت تغییر رنگ داد به آن مقداری آب اضافه می کنیم تا با شعله ملایم بپزد.


لوبیا را جداگانه با کمی زردچوبه آب پز می کنیم.


اسفناج را نیز پس از خرد کردن بخارپز کرده با یک قاشق غذاخوری شنبلیله در پیاز تفت می دهیم .


اکنون همه مواد را باهم مخلوط کرده روی شعله ملایم می گذاریم تا کاملا جا بیفتد.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


(تصاویر) هشت حقیقت جالب در مورد اژد‌های کومودو