طرز تهیه تاس کباب با گوشت یا مرغ


طرز تهیه تاس کباب با گوشت یا مرغ

پارسینه: در مطلب زیر طرز تهیه تاس کباب با گوشت یا مرغ را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

طرز تهیه تاس کباب با گوشت یا مرغ

در مطلب زیر طرز تهیه تاس کباب با گوشت یا مرغ را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

مواد لازم برای ۸ نفر

گوشت قلوه‌گاه یا گردن گوسفندی: ۵۰۰ گرم

دنبه گوسفندی خرد شده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۳ عدد متوسط

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد

گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آلو خورشتی: ۱۰ عدد

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری: به مقدار لازم

آب جوشیده گرم: ۲ لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل پخت تاس کباب

برای درست کردن تاس کباب خوشمزه و مجلسی با گوشت ابتدا باید دنبه‌ها را کف قابلمه در یک ردیف بچینید. ۱ عدد پیاز را خرد کنید و روی دنبه‌ها بچینید. نمک، فلفل، ادویه کاری و زردچوبه را هم روی آن‌ها بپاشید و در ردیف بعدی یک لایه گوشت و پیاز و ادویه و فلفل را به همین ترتیب بچینید. در ردیف آخر گوجه فرنگی و سیب زمینی را هم به صورتی ردیفی بچینید و روی آن هم فلفل و زردچوبه و نمک بپاشید. آلو خورشتی‌ها را روی مواد بچینید. رب گوجه فرنگی را به مقداری آب مثل یک سس درست کنید و روی مواد بریزید. ۲ لیوان آب را روی مواد بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تاس کباب روی شعله ملایم گاز به مدت ۲ الی سه ساعت خوب بپزد و جا بیفتد. تاس کباب باید کم آب و غلیظ باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نهادینه سازی ارزش آفرینی برای مشتری در فرهنگ تولید