به گزارش فارس به نقل از نیویورک تایمز، تا به حال احتمال هک شدن فیس بوک و زیرمجموعه هایش بعید دانسته شده، اما انتشار اخباری دال بر ناتوانی کارکنان فیس بوک برای ورود به ساختمان محل کارشان گمانه زنی ها در مورد ماهیت هکری و امنیتی این رویداد را افزایش داده است.

در عین حال فیس بوک خود نیز حمله هکری را رد کرده و وقوع مشکل یادشده را ناشی از اختلال در سرورهای خود دانسته است. به هر حال این رویداد خسارتی سنگین به اعتبار مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک وارد کرده و باعث شده وی 7 میلیارد دلار از ثروت خود را به علت سقوط ارزش سهام این شرکت از دست بدهد.

ضرری که از بابت این رویداد در هر ساعت به فیس بوک و زاکربرگ وارد می شود از سوی موسسه نت بلاکس 160 میلیون دلار برآورد شده است.

اختلال در فیس بوک، واتس اپ و اینستاگرام باعث هجوم کاربران به برخی برنامه های پیام رسان دیگر برای ثبت نام و استفاده از آنها شده و این امر کندی برنامه های مذکور را به همراه داشته است.

در همین حال با توجه به همکاری گسترده این شبکه های اجتماعی با دولت آمریکا برای جاسوسی از کاربران اینترنت، برخی متخصصان امنیتی و افشاگران این جاسوسی های سایبری از رویداد مذکور اظهار خرسندی کرده اند. به عنوان مثال ادوارد اسنودن افشاگر جاسوسی های سایبری آژانس امنیت ملی آمریکا آفلاین شدن مرموز اینستاگرام و فیس بوک را عامل تبدیل شدن جهان به مکانی سالم تر دانسته است.