چگونه پیپ بکشیم و طرز درست کشیدن پیپ چگونه است؟


چگونه پیپ بکشیم و طرز درست کشیدن پیپ چگونه است؟

در این نوشته از دلبرانه قصد داریم در مورد اینکه چگونه پیپ بکشیم نکاتی را برای شما ارائه نماییم. همانطور که می دانید کشیدن پیپ با سیگار و قلیان متفاوت است و نحوه استعمال آن فرق می کند. به همین دلیل شاید بخواهید بدانید که کشیدن پیپ چگونه است و چه نکاتی را باید رعایت […] نوشته چگونه پیپ بکشیم و طرز درست کشیدن پیپ چگونه است؟ اولین بار در دلبرانه...

در این نوشته از دلبرانه قصد داریم در مورد اینکه چگونه پیپ بکشیم نکاتی را برای شما ارائه نماییم.

همانطور که می دانید کشیدن پیپ با سیگار و قلیان متفاوت است و نحوه استعمال آن فرق می کند.

به همین دلیل شاید بخواهید بدانید که کشیدن پیپ چگونه است و چه نکاتی را باید رعایت کرد.

به همین دلیل مقاله ای تحت عنوان اینکه چگونه پیپ بکشیم برای شما جمع آوری کرده ایم.

امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد …. با ما همراه باشید…

چگونه پیپ بکشیم و طرز درست کشیدن پیپ چگونه است؟

چگونه پیپ بکشیم و طرز درست کشیدن پیپ چگونه است؟

چگونه پیپ بکشیم و طرز درست کشیدن پیپ چگونه است؟طریقه پرکردن پیپ

برای اطمینان از خوب سوختن پیپ باید به طور مناسب پرشود؛ متاسفانه ، یادگیری برای انجام این کار زمان و تمرین میخواهد.

در واقع ، هنر پرکردن پیپ مشکل ترین قسمت کشیدن پیپ است ، و این می تواند برای مبتدی خیلی خسته کننده باشد.

بد پرکردن پیپ باعث بد سوختن توتون و ایجاد مسایلی میشود که بسیاری را خیلی زود از پیپ زده میکند:

شل پر کردن: توتون داغ میسوزد و طعم آن خراب میشود.همچنین ممکن است ایجاد حس سوزش در زبان کند

سفت پر کردن: سخت کام میدهد و زیاد خاموش میشود

پر کردن غیر یکنواخت: آتش به سمت توتون هایی که شل پر شده پایین میرود و به صورت یک حفره داخل توتون میسوزاند که این باعث میشود توتون های زیری که هنوز نکشیدید خشک و نیمه ذغال شود و طعم بدی ایجاد کند.

برای پر کردن پیپ متد های بسیاری وجود دارد از قبیل:

متد فرانک (frank method) :

معروف است که پیپ پر شده با این روش کمتر خاموش میشود.

متد پاکت هوا(air pocket) :

مناسب توتون های ورقه ای و فشرده است .

متد سه لایه

ساده ترین روش جهت پرکردن پیپ روش “سه لایه” است.

هدف این است که در نهایت یک کاسه داشته باشیم که به طور یکنواخت از بالا به پایین پر شده است در این روش توتون توسط هر یک از لایه ها به تدریج متراکم تر می شود.

تنباکو را در کاسه بریزید تا زمانی که لبریز شود، سپس خیلی به آرامی آن را فشار دهید تا زمانی که کاسه نیمه پر شود. پیپ را پر کنید و دوباره فشاردهید تا به دو سوم آن برسد.

در نهایت ،آن را لبریز کنیدو نسبتا محکم بفشارید تا کمی پایینتر از لبه کاسه برسد. در این مرحله توتون باید د اثر فشار کمی فنری احساس شود.

پس از پر شدن مقاومت جریان هوا در پیپ باید طوری باشد که حس کنید دارید با نی نوشابه میمکید.

حتما دیده اید که حرفه ای ها با یک حرکت پیپ خود را پر میکنند و شما هم دوست دارید به همان سادگی این کار را انجام دهید.

اما دقت کنید که برای اینکار باید قلق توتون مورد استفاده و پیپتان دستتان باشد وگرنه جز پر کردن غیر یکنواخت نتیجه ای نخواهید گرفت.

برای اینکه قلق دستتان بیاید پیشنهاد میکنم مدتی با روش سه لایه پر کنید.

طریقه روشن کردن پیپ

پس از پر کردن شعله را روی تنباکو بگیرید و کام بگیرید ، در هنگام این کار تا ۲ بشمارید(بیش از ۲ ثانیه شعله را روی تنباکو نگه ندارید).

سپس با ابزا ته صاف به آرامی روی توتون ذغال شده را صاف کنید.

بعداز اینکه سطح توتون سیاه شد پیپ آماده روشن شدن است، آتش را روی کاسه بگیرید و هنگامی که کام میگیرید شعله را روی محیط داخلی پیپ به سرعت بگردانید تا یک حلقه روی توتون شروع به سوختن کند، دو سه کام پشت سر هم بگیرید و سپس تکیه داده از پیپ خود لذت ببرید.

روش درست کشیدن پیپ پیپ را مثل قلیان نکشید

اگر به شدت کام بگیرید توتون با حرارت بالا میسوزد و طعم بدی میگیرد، علاوه بر آن پیپ هم در دست شما داغ میشود و عمر آن کم میشود.

دود پیپ را به داخل ریه ندهید

اینکا ر باعث آسیب زدن به ریه های شما میشود و بای سلامتی شما بسیار مضر است.

اگر میخواهید دود پیپ را به داخل ریه فرو بدهید همان سیگار بکشید سنگینتر است، هیچ پیپ کشی این کار را نمیکند، همه با دیدن این رفتار متوجه میشوند که شما یک سیگاری هستید نه پیپ کش.

نیکوتین از مخاط دهان جذب میشود و به فرو دادن دود به ریه نیازی نیست.

علاوه بر آن دیسیپلین پیپ کشیدن ایجاب میکند دود آن را مدت کوتاهی پس از ورود به دهان به آرامی و مودبانه بیرون دهید.

بسیار آرام کام بگیرید

طوری کام بگیرد که انگار یک فنجان قهوه داغ دارید مینوشید، فاصله کام گرفتن ها نیز باید طور باشد که پیپ همواره نزدیک به خاموش شدن باشد،هنر پیپ کش های حرفه ای در این است که فقط زمانی کام میگیرند که اگر نگیرند پیپ خاموش شود.

هنگام پیپ کشیدن لبهای خود را جمع نکنید

این کار اصلا منظره خوبی ندارد،سعی کنید دنباله پیپ را در بین دندانهای خود بگیرید که از ایجاد منظره های نامطلوب جلوگیری کنید.

تمیز کردن پیپ

برس های پنبه ای مخصوصی برای تمیز کردن داخل مجاری هوایی پیپ وجود دارد که میتوانید از فروشگاههای معتبر تهیه کنید.

داخل کاسه پیپ را نتراشید مگر اینکه قطر لایه کربنی از ۱٫۵ میلیمتر بیشتر شده باشد، در این حالت به دقت قطر آن را به طور یکنواخت کم کنید تا به نزدیک ۱ میلیمتر برسد.

لایه کربنی کمتر از ۱ میلیمتر توانایی محافظت از پیپ شما در مقابل حرارت زیاد را ندارد واگر طوری پیپ را بکشید که داغ شود ممکن است آسیب ببیند.

علاوه بر آن لایه کربنی نازک توانایی جذب کمی دارد و دود توتون موادی را به همراه خود می آورد که ایجاد سوزش بر روی زبان میکنند.

آب بندی کردن پیپ

وقتی یک پیپ نو می خرید داخل آن کاملا تمیز و عاری از کربن است، قبل از اینکه به طور کامل بتوانید از پیپ خود لذت ببرید به یک لایه یکنواخت کربن به قطر تقریبی ۱ میلیمتر نیاز دارید زیرا:

کربن روی دیواره ها در نقش عایق حرارتی چوب را از آتش محافظت میکند و نبودن آن چوب را نسبت به حرارت بالا آسیب پذیر می کند. کربن روی دیواره ها بعضی مواد نامطلوب حاصل از سوخت توتون را جذب میکند و از دود جدا میکند. کربن وی دیواره ها حرارت را دون پیپ نگه میدارد و از سرد شدن و خاموش شدن توتون جلوگیری میکند. چطور این لایه را ایجاد کنیم؟

چهار تا پنج بار اول پیپ را تا یک چهارم ظرفیت آن پر کنید و کامل بکشید، مراقب باشید که داغ نشود چا که در این مرحله به دلیل نداشتن کربن نسبت به حرارت آسیب پذیر است، لذا به آرامی آن را بکشید.

سپس چهار تا پنج بار پیپ را تا نیمه پر کرده به آرامی و کامل بکشید، بعد از آن نیز چندین با پیپ را کامل پر کنید و بکشید.

پس از تمام شدن توتون در هر دفعه بگذارید پیپ سرد شود سپس به دقت و بدون لمس دیواره ها توتون سوخته را خالی کنید، اگر توتونی به دیواره چسبیده بود آن را رها کنید.

زیرا تلاش زیاد برای تخلیه پیپ و تماس با دیواره ها کربنی که ایجاد کرده اید را جدا می کند.

روش های سریعتری نیز برای ایجاد کربن وجود دارند، یک روش آن است که تا دو سه بار اول محلولی ۵۰ درصدی از آب و عسل را با انگشت به صورت لایه نازکی به دیواره های پیپ بمالید و بگذارید خشک شود، سپس آن را پر کنید و بکشید.

بعضی از سازنده ها یک لایه کربن نازک داخل پیپ ایجاد میکنند که کار آب بندی را سریعتر میکند، دقت کنید که این لایه بسیار نازک است و فقط برای تسریع آب بندی میباشد و قطر آن برای محافظت از پیپ در برابر حرارت زیاد کافی نیست.

بیشتر بخوانید

آموزش ساخت تنباکو و فرمول ساخت تنباکو میوه ای قلیان با کیفیت

آموزش طرز ساخت توتون برای پیپ همراه با جزئیات

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کاردستی چرخه آب کلاس اول