کاهش تقلب در پخش مواد غذایی در اردبیل/وزارت بهداشت وارد عمل شد


کاهش تقلب در پخش مواد غذایی در اردبیل/وزارت بهداشت وارد عمل شد

اردبیل-معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: سیاست ابلاغی جدید وزارت بهداشت در حوزه پخش و توزیع مواد غذایی امکان تقلب در این حوزه را به حداقل خواهد رساند.

محسن ارزنلو در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به اهمیت رصد و پایش تولید، توزیع و پخش مواد غذایی در جامعه تاکید و اظهار کرد: همانگونه که نظارت کافی بر عملکرد و تولید واحدهای تولیدی توسط کارشناسان معاونت غذا صورت می‌گیرد سیاست بر این هست که جهت رصد پخش و توزیع بهداشتی و سالم مواد غذایی تولیدی کارخانجات، مطابق ضوابط اعلامی وزارت بهداشت کنترل‌های لازم صورت بگیرد و در این صورت امکان تقلب در اجناس بسیار پایین خواهد آمد.

وی افزود: تلاش در جهت تولید مواد غذایی سالم و بهداشتی وظیفه همگانی هست و جامعه سالم با افراد سالم در صورتی محقق خواهد بود که دسترسی آسان به غذای سالم داشته باشد هر چند که سایر مقولات ورزشی و دیگر مؤلفه‌های سلامت نیز بر این امر دخیل هست.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان بر ضرورت توجه کافی به سلامت غذایی مردم تاکید و تصریح کرد: از مهم‌ترین مسائلی که در جامعه از حساسیت زیادی برخوردار است مسئله اطمینان از سلامت محصولات غذایی هست و در این راستا بهبود وضعیت برچسب گذاری محصولات غذایی به نحوی که برای عموم جامعه قابل درک باشد از اقدامات ارزشمندی هست که به مدد همکاریهای مناسب کارشناسان حوزه مواد غذایی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حال انجام است.

به گفته ارزنلو مواد غذایی تولیدی استان اردبیل بخاطر پیگیری‌های شبانه روزی کارشناسان و بازدیدهای مکرر از کارخانجات و آموزش‌های صحیح به مسئولان فنی جزو بهترین و با کیفیت ترین محصولات تولیدی کشور است.


محسن ارزنلو در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به اهمیت رصد و پایش تولید، توزیع و پخش مواد غذایی در جامعه تاکید و اظهار کرد: همانگونه که نظارت کافی بر عملکرد و تولید واحدهای تولیدی توسط کارشناسان معاونت غذا صورت می‌گیرد سیاست بر این هست که جهت رصد پخش و توزیع بهداشتی و سالم مواد غذایی تولیدی کارخانجات، مطابق ضوابط اعلامی وزارت بهداشت کنترل‌های لازم صورت بگیرد و در این صورت امکان تقلب در اجناس بسیار پایین خواهد آمد.

وی افزود: تلاش در جهت تولید مواد غذایی سالم و بهداشتی وظیفه همگانی هست و جامعه سالم با افراد سالم در صورتی محقق خواهد بود که دسترسی آسان به غذای سالم داشته باشد هر چند که سایر مقولات ورزشی و دیگر مؤلفه‌های سلامت نیز بر این امر دخیل هست.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان بر ضرورت توجه کافی به سلامت غذایی مردم تاکید و تصریح کرد: از مهم‌ترین مسائلی که در جامعه از حساسیت زیادی برخوردار است مسئله اطمینان از سلامت محصولات غذایی هست و در این راستا بهبود وضعیت برچسب گذاری محصولات غذایی به نحوی که برای عموم جامعه قابل درک باشد از اقدامات ارزشمندی هست که به مدد همکاریهای مناسب کارشناسان حوزه مواد غذایی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حال انجام است.

به گفته ارزنلو مواد غذایی تولیدی استان اردبیل بخاطر پیگیری‌های شبانه روزی کارشناسان و بازدیدهای مکرر از کارخانجات و آموزش‌های صحیح به مسئولان فنی جزو بهترین و با کیفیت ترین محصولات تولیدی کشور است.

کد خبر 5330082

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اردبیل

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس پروفایل شهادت امام علی علیه السلام