طرز تهیه کوکو کلم، غذایی سبک و مقوی
وقتی صحبت از کلم میشود همه به یاد سالاد میافتند. اما هیچ میدانید که کوکوی کلم یکی از غذاهای بینالمللی و پرطرفدار به شمار میرود؟ کلم خواص بیشماری دارد و قطعا اگر وارد برنامه غذایی شود خیلی تاثیرگذار خواهد بود.
مواد لازم
کلم: ۳ پیمانه
آرد سوخاری: یک چهارم پیمانه
تخممرغ: ۲ عدد
پیازچه: ۴ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو کلم
ابتدا در یک قابلمه کمی آب پر کنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
سپس کلمهای خرد شده را در یک صافی به اندازه دهانه قابلمه بریزید. در قابلمه بگذارید تا آبپز شود.
۱۵ دقیقه زمان بدهید تا کلمها آبپز شوند و بعد حرارت را خاموش کنید.
کلمها را در یک کاسه بریزید. کمی صبر کنید تا سرد شود.
سپس آرد سوخاری، تخممرغ، پیازچه، جعفری و ادویهها را به کلم اضافه و مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن داغ شود.
سپس از مایه کوکو در ماهیتابه بریزید و با قاشق صاف کنید.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز آماده شود.
اگر به شامهای سبک علاقه دارید پیاز سوخاری ترد و خوشمزه را هم در مجله بخوانید.
نکته مهم
استفاده از پیازچه و جعفری در این غذا باعث میشود تا بوی بد کلم به هیچ عنوان در غذا مشخص نباشد. این موضوع هنر آشپزی شما را نشان میدهد.