کیک کدو حلوایی، عصرانه منحصر به فرد پاییزی
باز هم پاییز شد. فصل کدو حلوایی و تمام خوراکیهای جذابی که میتوان با آن درست کرد. اگر هوس یک کیک خوشمزه کردهاید و در ضمن میخواهید از خواص کدو حلوایی بهرهمند شوید، این کیک را از دست ندهید.
مواد لازم
شکر سفید: دو فنجان
روغن: یک و یک چهارم فنجان
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی: دو فنجان
تخممرغ: چهار عدد
آرد گندم: دو فنجان
بکینگپودر: سه قاشق چایخوری
جوششیرین: دو قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین: دو قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: یک فنجان
طرز تهیه کیک کدو حلوایی خانگی
مرحله اول
اولین کاری که باید بکنید این است که فر را روی ۱۷۵ درجهی سانتیگراد قرار دهید. قالب را چرب کنید و مقداری آرد کف آن بریزید. آرد گندم، بکینگپودر، جوششیرین، نمک و پودر دارچین را با یکدیگر ترکیب کنید. سپس مواد را الک کنید و آنها را کنار بگذارید.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و عصاره وانیل و پوره کدوحلوایی را به آنها اضافه کنید. سپس یک عدد تخممرغ را در یک کاسه با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید. آرامآرام مخلوط آرد را درون مخلوط تخممرغ بریزید و خوب هم بزنید. مایه کیک را به قالب منتقل کنید.
مرحله سوم
قالب کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزد. با احتیاط در فر را باز کنید و با فرو کردن خلال دندان در آن ببینید کیک پخته است یا نه. کیک را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را سرو کنید.