طرز تهیه آبگوشت غوره، غذای اصیل همدانی‌ها


شاید الان فصل غوره نباشد، اما بیشتر خانم‌های ایرانی در فریزر خود همواره غوره نگه می‌دارند. اگر دوست دارید یک آبگوشت با طعم متفاوت را امتحان کنید، طرز تهیه این آبگوشت را حتما بخوانید.

طرز تهیه آبگوشت غوره، غذای اصیل همدانی‌ها

مواد لازم


گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
نخود: نصف پیمانه
لوبیا قرمز: نصف پیمانه
ادویه: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار لازم
غوره: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب‌زمینی: ۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
فلفل: به مقدار لازم


طرز تهیه


گوشت گوسفند را به همراه مقداری دنبه، پیاز، نخود و لوبیا در قابلمه یا زودپز قرار دهید و روی آن آب بریزید.
باید بگذارید تا آب جوش آید و سپس حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند.
پس از آنکه مواد تقریبا پخته شد زردچوبه، ادویه، فلفل، سیب‌زمینی و نمک را اضافه کنید.
در مرحله آخر غوره را به آبگوشت اضافه کنید.
بعد از زمان معین شده (۴ ساعت) غذای شما حاضر است و می‌توانید آن را سرو کنید.
موارد مهم
بر اساس طب سنتی باید برای تهیه انواع آبگوشت‌ها از گوشت گوسفندی استفاده کنید، زیرا گوشت گاو و یا گوساله باعث ایجاد سردی معده می‌شود. سردی معده باعث ایجاد زخم، رفلاکس معده و بیماری‌های دیگر معده می‌شود. شما با استفاده از گوشت گوسفندی می‌توانید باعث جلوگیری از بیماری‌هایی از این قبیل شوید.

اگر می‌خواهید حجامت کنید شب قبل آبگوشت گوسفندی مصرف کنید تا قوت و انرژی لازم را برای فردای حجامت داشته باشید. در این آبگوشت از غوره نیز استفاده می‌شود که خود به تنهایی باعث ایجاد ویتامین‌های مفیدی همچون آهن است. از این آبگوشت می‌توانید در وعده‌های غذایی ناهار و شام استفاده کنید. آبگوشت غوره در حین قوتی که دارد برای وعده شام سبک و قابل هضم است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟