طرز تهیه نان سیر پیتزایی بهتر از فست فودی
نون سیر از اون خوشمزه های روزگاره که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اونهایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست.
من این نون سیر رو با پیش فرض بلد بودن خمیر پیتزا و دیدن دستورش توی سایت براتون عکس گرفتم، انقد آسون و سه سوته اس که آدم کیف میکنه. برای دیدن دستورش کافیه به اولین کلمه خمیر پیتزای این پاراگراف مراجعه کنید.
فهرست مطالب
مواد لازم برای نان سیر
خمیر پیتزا نصف اندازه ی گفته شده در این دستور سیر ۳ حبه سبزیجات خشک(من جعفری ریختم) پنیر پیتزا ۲ لیوانمراحل تهیه نان سیر
پف خمیر پیتزا رو بعد از استراحت گرفتم و کف ظرف مستطیلی که چرب کرده بودم پهن کردم.
20 گرم کره رو با ۳-۴ حبه سیر له شده مخلوط کردم و مالیدم روی خمیر.
بعدم پنیر ریختم روش و کمی هم جعفری خشک پاشیدم.
نهایتا گذاشتم توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20-25 دقیقه پخت و تمام.
نان سیر غذاست یا پیش غذا؟
این نون سیر کاملا سیر کننده اس و به دلیل داشتن کربوهیدرات و پروتیین و چربی کافی٬ یک غذای کامل حساب میشه و ما به عنوان غذای اصلی میخوریمش. در واقع خودش پیتزاست. اما توی فست فودهایی که رفتیم معمولا به اسم پیش غذا سرو میشه.
منبع : دونفره