طرز تهیه کوفته مرغ ارومیه


دستور پخت کوفته مرغ   امروز با آموزش طرز تهیه ی کوفته ی مرغ که از غذاهای محلی و سنتی ارومیه اومدیم ، اهالی استان آذربایجان غربی کوفته ی مرغ را با استفاده از فیله ی مرغ و لپه و ادویه و تخم مرغ و سبزی معطر و … طبخ می کنند که طعم بسیار … نوشته طرز تهیه کوفته مرغ ارومیه...

دستور پخت کوفته مرغ

امروز با آموزش طرز تهیه ی کوفته ی مرغ که از غذاهای محلی و سنتی ارومیه اومدیم ، اهالی استان آذربایجان غربی کوفته ی مرغ را با استفاده از فیله ی مرغ و لپه و ادویه و تخم مرغ و سبزی معطر و … طبخ می کنند که طعم بسیار خوبی داره ، این کوفته برای کسانی که نمیتونند کوفته با گوشت قرمز رو بخورند مناسب هستش، امیدوارم این کوفته ی خوشمزه رو در منزل برای یک بار هم که شده امتحان کنید و لذت ببرید، حالا بریم تا داشته باشیم کوفته مرغ خوشمزه رو

طرز تهیه کوفته مرغ ارومیه

طرز تهیه کوفته مرغ و قارچ

مواد لازم برای شش نفر

سینه مرغ ( بدون استخوان ) ۶٠٠ گرم
جعفری پاک و ریز خرد شده ۴٠ گرم ( چهارقاشق غذاخوری )
آرد سفید ٧ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ٢ عدد
قارچ ورقه شده ٢٠٠ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودرسیر و پودر پاپریکا از هرکدام ١ قاشق مرباخوری
عصاره ( آب مرغ )٣ پیمانه
رب گوجه فرنگی ٢ قاشق سوپخوری
آبلیمو ٣ قاشق سوپخوری
روغن ” ٣ قاشق غذاخوری ”
پیاز ٢ عدد

طرز تهیه کوفته مرغ ارومیه

طرز تهیه کوفته مرغ

ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی نمک فلفل ، پودر سیرو پاپریکا و آب میگذاریم بپزد.
قارچ ها را اسلایس میکنیم و یک قاشق آبلیمو میزنیم کنار میگذاریم.
در ظرفی سه قاشق روغن ریخته پیاز را نگینی خرد و به روغن اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و رب گوجه و قارچ هارو اضافه میکنیم بعد عصاره ( آب مرغ ) تا جوش بیاید نمک و فلفلشو اندازه میکنم و مابقی آبلیمو رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد بعد حرارت را ملایم میکنیم.

وقتی مرغ پخته شد یا ریز ریز خرد یا چرخ و یا رنده میکنیم و در کاسه ای همراه جعفری ریز شده و تخم مرغ و نصف آرد و نمک و فلفل خوب ورز میدهیم وقتی حالت چشبندگی پیدا کرد نیم ساعت میگذاریم در یخچال.

دستها را چرب میکنیم و از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی برمیداریم و در دست گرد میکنیم سپس در مابقی آردی که داشتیم میغلطانیم و به سسی که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم بمدت نیم ساعت بعدشم که معلومه با نون سنگک و سبزی و ترشی نوش جون کنید

طرز تهیه کوفته مرغ محلی

مواد لازم

نیم کیلو سینه مرغ چرخ شده
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز
۳_۲ حبه سیر
مقداری جعفری
۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری (اگر مواد کوفته خیلی نرم باشد میتوانید بیشتر بریزید)
۴_۳ قاشق غذاخوری روغن مایع (برای داخل کوفته)
۱ قاشق مرباخوری آویشن
۱ قاشق چای خوری زیره
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین(میتونید بکینگ پودر بریزید یا کلا حذف کنید)
روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه کوفته مرغ ساده :

تمام مواد لازم کوفته را داخل ظرفی بریزید. پیاز ، سیر به دلخواه هستش و جعفری را داخل غذاساز به شکل ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. آرد سوخاری را به مواد کوفته اضافه کنید و خوب ورز بدید اگر قوام مواد خیلی نرم بود میتوانید آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید. سپس داخل یخچال بذارید تا استراحت کند.(یک ، دو ساعت) کوفته هایی که با سینه مرغ درست میشوند چون بدون چربی هستند قبل از اینکه کوفته ها را شکل بدید دستتان را چرب کنید و کوفته ها را شکل بدید و در روغن سرخ کنید.
گرم سرو کنید.

روش پخت کوفته مرغ خوشمزه :

مواد لازم

سینه مرغ

پیاز درشت
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل

کوفته مرغ تبریزی :

ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه کرده و مجدادا مخلوط می کنیم
از مایه به دست آمده گلوله هایی برداشته بشکل دوک حالت دهید و در روغن سرخ کنیم

بعد از سرخ شدن آن رو کنار بزارید البته میشه سرخ هم نکرد و به شکل کوفته های گوشت درست کرد، بعد به جوش اومدن آب که پیاز داغ کرده و رب رو توش تفت میدیم بعد اضافه کردن ادویه و فلفل دلمه آب رو اضافه میکنیم و میذاریم به جوش بیاد ، بعد کوفته ها رو میندازیم تا پخته شه
رب را سرخ کرده مقداری پیاز داغ به آن اضافه کنید یک لیوان آب جوش و اجازه بدید روی حرارت غلیظ بشه
کوفته های سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها برای سرو آماده هستن

طرز تهیه کوفته مرغ ارومیه

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ماجرای ترک یک برنامه تلویزیونی توسط زهرا شجاعی