لزوم مصرف خوراکی‌های با میزان قند کمتر


لزوم مصرف خوراکی‌های با میزان قند کمتر

توجه به سلامت کودکان و نوجوانان همواره الویت اصلی برند دکتربن در تولید محصولات خلاقانه و جدید بوده است. ]]>

آمار و اطلاعات مناسب برای رشد و توسعه کسب و کارها

آمار و اطلاعات تجارت،صنعت و اصناف

  • آمار واردات و صادرات از سال 1385 تا کنون به تفکیک کد تعرفه محصول،کشور،گمرک
  • آمار و اطلاعات واحدهای صنعتی فعال و در حال ساخت با امکان جستجو براساس محصول،کد آیسیک و ...
  • اطلاعات 2،500،000 واحد صنفی کشور

تجارت صنعت اصناف

لزوم مصرف خوراکی‌های با میزان قند کمتر

توجه به سلامت کودکان و نوجوانان همواره الویت اصلی برند دکتربن در تولید محصولات خلاقانه و جدید بوده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : دوشنبه 1400/09/22 ساعت 08:15
لزوم مصرف خوراکی‌های با میزان قند کمتر

قند خون چیست؟

قند خون یا همان گلوکز موجود در خون، منبع مهمی در جهت تامین انرژی مورد نیاز بدن محسوب می‏‌گردد. عضلات و سیستم عصبی بدن در فرایند سوخت و ساز روزانه، از مواد قندی استفاده می‌کنند. در نتیجه کنترل قند خون بدن در حد نرمال، اهمیت بالایی دارد چرا که ازیاد یا کمبود آن می‌تواند مشکلاتی مانند حالت تهوع، سرگیجه، ضعف و تنگی نفس را برای بدن بوجود بیاورد. بخش اعظمی از انرژی مورد نیاز روزانه‌ی انسان از محل مصرف مواد قندی تامین می‌شود و نکته ی حائز اهمیت این است که این انرژی در قالب سوخت و ساز موثر و بواسطه‌ی تحرک بدنی، تخلیه خواهد شد. در نتیجه اگر تصور کنیم هر ماده‌ی غذایی دارای قند برای بدن مضر است همانقدر اشتباه کرده‌ایم که بی‌محابا محصولات حاوی قند را مصرف نموده و نگران هیچ چیز نباشیم! امروزه کنترل میزان قند موجود در محصولات خوراکی و تنقلات، از دغدغه‌های اصلی تولیدکنندگان مطرح دنیا می‌‏باشد. یکی از اقدامات موثر این تولیدکنندگان در راستای کاهش میزان قند و کالری دریافتی، استفاده از شیرین‏‌کننده‏‌های مصنوعی مورد تایید سازمان استاندارد جهانی(FDA) بوده است. در واقع آنها در تولید محصولات خود بجای شکر از قندهای مصنوعی استاندارد استفاده می‏‌نمایند و از این طریق کالری و قند بسیار کمتری را به مصرف کننده منتقل خواهند کرد.

شیرین کننده های مصنوعی چیست؟

شیرین‌کننده‌های مصنوعی معمولا به عنوان جایگزین‌‏های شکر یا قند استفاده می‏‌شوند، این شیرین‏‌کننده‌‏ها چندین برابر شیرین‌تر از شکر و کالری آنها کمتر یا حتی در برخی موارد بدون کالری هستند. از سوی دیگر این ترکیب باعث افزایش قندخون نشده و مصرف آن‌ها به رژیم غذایی افراد لطمه‌‏ای وارد نخواهد کرد. همچنین مجاز بودن استفاده از این شیرین‏‌کننده‌‏ها، توسط ارگان‌‏های داخلی و سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است. در مجموع باید گفت شیرین‌کننده‌های مصنوعی مجاز، در عین حفظ طعم خوب خوراکی‌ها، قند کمتری را وارد بدن می‌‏نمایند و ابتلا به بیماری‌های شایعی مثل چاقی و دیابت را کنترل نموده و باعث ارتقای سطح سلامت عمومی افراد جامعه خواهند شد.دکتر بن به عنوان یکی از برندهای پیشرو در زمینه‏‌ی تولید محصولات سلامت محور، موفق شده است با جایگزینی یکی از بهترین انواع شیرین‏‌کننده‏‏‌های مجاز، میزان شکر محصولات جدید خود را تا 30% کاهش داده و در عین حال طعم مطلوب و مورد پسند پاستیل‏ را برای مصرف‌‏کنندگان حفظ نماید. توجه به سلامت کودکان و نوجوانان همواره الویت اصلی برند دکتربن در تولید محصولات خلاقانه و جدید بوده است.
لزوم مصرف خوراکی‌های با میزان قند کمترمشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز
انجام پروژه های صنعتی به روش فریلنسری

انجام پروژه های صنعتی به روش فریلنسری

  • مطالعات امکان‌سنجی یا طرح توجیهی
  • مطالعات بازار و تجزیه و تحلیل مالی
  • انتخاب خط تولید و پرفرمای ماشین آلات
  • خدمات اخذ استاندارد
  • خدمات طراحی و مهندسی
  • خدمات ثبت شرکت و برند 
سفارش پروژه درخواست همکاری

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نقاشی درخت | 62 نقاشی و کاریکاتور با موضوع درخت و درختکاری برای کودکان