طرز پخت سوپ هویج و اسفناج
سوپ اسفناج, سوپ اسفناج رستورانی, سوپ اسفناج و هویج, سوپ اسفناج ایتالیایی, سوپ اسفناج با برنج, سوپ اسفناج و جو, سوپ اسفناج برای سرماخوردگی, سوپ اسفناج و سیب زمینی, سوپ اسفناج شف طیبه
مواد لازم برای ۴ نفر
هویج: ۲ عدد اسفناج تازه: ۱۰۰ گرم شیر: یک پیمانه رشته سوپی: یک چهارم پیمانه عدس: یک پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم عصاره مرغ: یک عدد آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری قارچ: برای تزیین سوپ کره: مقدارکمی به دلخواهدستور پخت و طرز تهیه
1. عدس را در آب بریزید در حد نیم پز شدن بپزید. هویج را نگینی خرد و به آن اضافه کنید. وقتی کاملا پخته شدند اسفناج خردکرده را به آن اضافه کنید.
2. در این مرحله حدود ۸ دقیقه سوپ را با در باز بپزید. این کار باعث می شود اسفناج رنگ بهتری داشته باشد.
3. شیر را همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و هر از گاهی سوپ را هم بزنید. رشته سوپی و آبلیمو را در آخر اضافه کنید ودرحدی که رشته بپزد و سوپ جا بیفتد آن را بپزید. پس از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با چند حلقه قارچ تزیین کنید.
نکته آشپزی: پس از ریختن اسفناج و شیر، در قابلمه را نگذارید.
منبع : نایریکا