طرز پخت سوپ هویج و اسفناج


طرز پخت سوپ هویج و اسفناج

سوپ اسفناج, سوپ اسفناج رستورانی, سوپ اسفناج و هویج, سوپ اسفناج ایتالیایی, سوپ اسفناج با برنج, سوپ اسفناج و جو, سوپ اسفناج برای سرماخوردگی, سوپ اسفناج و سیب زمینی, سوپ اسفناج شف طیبه

طرز پخت سوپ هویج و اسفناج

مواد لازم برای ۴ نفر

هویج: ۲ عدد اسفناج تازه: ۱۰۰ گرم شیر: یک پیمانه رشته سوپی: یک چهارم پیمانه عدس: یک پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم عصاره مرغ: یک عدد آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری قارچ: برای تزیین سوپ کره: مقدارکمی به دلخواه

دستور پخت و طرز تهیه

1. عدس را در آب بریزید در حد نیم پز شدن بپزید. هویج را نگینی خرد و به آن اضافه کنید. وقتی کاملا پخته شدند اسفناج خردکرده را به آن اضافه کنید.

2. در این مرحله حدود ۸ دقیقه سوپ را با در باز بپزید. این کار باعث می شود اسفناج رنگ بهتری داشته باشد.

3. شیر را همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و هر از گاهی سوپ را هم بزنید. رشته سوپی و آبلیمو را در آخر اضافه کنید ودرحدی که رشته بپزد و سوپ جا بیفتد آن را بپزید. پس از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با چند حلقه قارچ تزیین کنید.

نکته آشپزی: پس از ریختن اسفناج و شیر، در قابلمه را نگذارید.

منبع : نایریکا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع آش و سوپ

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


قمر در عقرب در فروردین 1403 چه روزهایی است