اشکنه کدو بادمجان
اشکنه یکی از غذاهایی است که از دیرباز در ایران طبخ می شده است. این غذا با توجه به موادی که در آن به کار می رود بسیار متفاوت است. گاه سبک و گاه سنگین تر است.
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی: ۵۰۰ گرم کدو سبز: ۵۰۰ گرم پیاز متوسط: یک عدد سیر: ۵ حبه گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم کشک: به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم نعناع خشک: ۲ قاشق سوپ خوری روغن مایع: به میزان لازمدستور پخت و طرز تهیه
1. بادمجان وکدو را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
2. سیر را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس بادمجان وکدو را بریزید و خوب سرخ کنید.
3. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی را رنده و همراه نعناع به مواد اضافه کنید
4. سپس کشک را رقیق کنید و داخل مواد بریزید و بگذارید بپزد و همراه نان میل کنید.
نکته آشپزی: به جای کشک رقیق می توانید از آب استفاده کنید.
منبع :نمناک