موهامارا


موهامارا

موهامارا یک سس لبنانی می‌باشد. شما می‌توانید از این سس در غذاهای خود به عنوان رب نیز استفاده کنید. سس موهامارا طعم و عطر فوق العاده و بی‌نظیر دارد که اگر شما طرز تهیه آن را بدانید طرفدار همیشگی این سس می‌شوید.

موهامارا

مواد لازم:

فلفل قرمز: 4 عدد سیر: 2 حبه گردو: سه چهارم پیمانه نان خشک (پودر شده): یک دوم پیمانه برگ جعفری (خرد شده): یک دوم پیمانه روغن زیتون فرابکر: 4 قاشق سوپ خوری رب انار: 2 قاشق چای خوری آب لیمو سنگی: 4 قاشق چای خوری تخم گشنیز (پودر شده): 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

فلفل های قرمز را در سنی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و روی آنها مقداری روغن زیتون بریزید.

آنها را در فر با دمای 230 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کباب شوند. سپس آنها را از فر در آورید و پس از 10 دقیقه خنک شده پوست آنها را جدا کنید.

گوشت فلفل های قرمز را به همراه سیر در غذاساز مخلوط کنید و به صورت پوره در آورید. بقیه مواد را به غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا به صورت صاف و یکدست در آیند، سپس سرو کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ 30 فروردین + دانلود غزل حافظ